torsdag 26 juni 2014

Bara haft en sommardag
Undra om vädergudarna hörde min längtan efter sommaren i morse. För vi har haft sommar hos mig och hängt i trädgården hela dagen. Suttit på filten under äppelträdet och ätit melon. Gungat och lekt i sandlådan. Och jag har haft en hink vid rabbatterna som jag smygit till emellanåt och rensat bort lite ogräs.  (Och njutit av vårt "nya" vita hus;))


Åt melon på filten gjorde vi.


Vi har inte många träd i vår trädgård men ett äppelträd har vi som står så bra framför altan och ger lite skugga.


Systers och hennes kids kom på besök också. Så vi drack saften vi gjorde på midsommardagen. Rabarber/jordgubb och flädersaft. Och så gott det är med egen saft, måste göra oftare. 


Glasspinnar äts i massor här hemma så nu har även jag testa gjort egen glass på frukt. Mosade vattenmelon med stavmixer och tröck ned i glassformar. Lika poppis som vanlig glass hos tjejerna.


Så egen glass och saft blev det till fikat:)


Go kväller!

Hur mår ni? Här är jag förbered för en pw och jag hoppas vädergudarna är med mig ikväll också. Känns lite som det hänger regn i luften men hoppas hinna runt min vända innan det kommer. Och sen ska jag slå mig ned till Ernst:) Ska ni kolla? Och lite måla slår vi nog till på även denna kväll:) Undra hur många lager jag kan måla egentligen innan jag är nöjd:S

Kram på er, ses i morgon då vi har fredag:))6 kommentarer:

 1. Vilket toppen väder vi har haft idag! Ser så mysigt ut med en filt under trädet och hemmagjord vattenmelonsglass... Mums

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det såg ut! Jag har också gjort egen glass på melon, men tyckte inte att den var så smakrik, dock tyckte nog Colin det. Så länge det funkar så är jag nöjd ;)

  kram

  SvaraRadera
 3. Så härligt med ett äppelträd, här finns inga träd trots en gammal trädgård.
  Smart att göra glass av melon, måste jag tala om för dottern. Här har det målats idag också,
  men brädor som ska bli stolar. Visst har det varit underbart väder, så bra så vi satt ute med grannarna och sippa lite vin,
  därför missades Ernst som jag ju skulle se.
  Du mina OOHH krukor köpte jag på torget i Kumla i en butik som heter Socker.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Åh, vad härligt med en sommardag! Jag jobbar ju fortfarande så jag hoppas på fint väder till helgen....men det är lite konstigt nu, vädret. Tycker jag. Ena sekunden lyser solen, andra sekunden öser det ner och åskar. Knasväder! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. ååå va mysigt... det där skulle jag helt klart kunna vänja mig vid...glass o bebisar under äppelträd..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Åh vilken mysig dag ni ser ut att ha haft! KRAM

  SvaraRadera