torsdag 19 juni 2014

Bara haft en sommarkväll
Regnet slutade och det sprack upp. Så där så kvällen blev en ljummen sommarkväll och man inte vill att kvällen tar slut. Så det blev en tur till ängarna där blommorna växer som mest för att plocka till kransarna som ska göras när vi vaknar imorgon. Och vi hade två tjejer med oss som studsade upp och ned under promenaden. Och plockade blommor bland högt gräs och blommor högre än dem själv.


Och när de tröttnade på det och inte hittade några smultron längre längs gångvägen så sprang de ikapp. Jag hade kunnat lagt upp en långt bildspel på två kusiner som från starten är tokredo. Och sen kutar järnet.


Och alla myror som krypit i dem hela dagen innan får utlopp. Och längtan efter "hellen" som det tjatats om hela dagen blir mättad för stunden. 


Och de har så roligt så hjärtat blöder över lite i en. Tjuter från tårna av lycka.  
Och så är är de som sin mammor. Jodå, den ena verkar allt ha någon tendens till tävlingsnerv. Och den andra leker glatt och låter den äldre hållas. 


Och min värld stannar lite. Av att se två små älskade kusiner älska varandra.Men så gick vi den korta vägen hem som tog oss en stund med två tjejer som fortfarande hade myror i benen och fnitter som bubblade inom dem.


Men till slut kom vi hem. Med en hink full med blommor till kransarna i morgon. Och det var det sista Wilma sa innan hon la sig. "blomma i håre o äta bullar". Det är vad vi ska göra i morgon. Ha blommor i håret och äta köttbullar. Och lite dans på det. Och någon nubbe kanske. 


Midsommarafton imorgon. 
Det blir fint det!

Nu en skål röda gubbar med tårtan står i ugnen. Och till regnet som kom tillbaka.
Jaja, det blir midsommarafton ändå.

Kram på er raringar!

7 kommentarer:

 1. Ljuuuuvligt somriga bilder!!!
  Vill önska dig en riktigt fin midsommar!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Vilka fantastiska bilder! Man ser verkligen hur mycket de tycker om varann!:)
  Så himla mysig att vara hemma med båda barnen, det är inte så vanligt nu för tiden. Men jag hoppas och tror att jag resonerar som du när jag får barn. Att ha bästa kusinen nära gör ju också sitt kan jag tänka mig:)

  Kommer bli så kul att ses, det ser jag fram emot!

  Ha en riktigt trevlig midsommar nu!

  Stora kramen till dig!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fina bilder! "rama-in-och-hänga-upp-på-väggen-bilder" :) Kram och ha en härlig midsommar!!!

  SvaraRadera
 4. Härligt med barn med spring i benen. Härliga bilder. Önskar dig en fin midsommar. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder med söta små tjejer! Små mycket spring i benen, jag riktigt känner den lyckliga känslan i magen:)
  En underbar midsommar till dig!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara sommarbilder! Hoppas ni har en fin midsommarafton ;)

  SvaraRadera
 7. Gud vilka härliga bilder, man riktigt ser hur dom känner livet i sig :)) precis så där ska en midsommar firas när man kan vara många och det finns barn med. Det är ju bara att gå tillbaka till sig själv, vilket inte känns som så länge sen men när man börjar räkna upptäcker att det är deprimerande många år sedan, så minns man att midsommaraftnar var precis lika härliga och kittlande som julafton nästan. Minus paketen då förstås ;)

  Det ser verkligen ut som att ni haft en kanon dag iaf! Vi hade det lugnt och romantiskt vi. Kan också berätta att vi var rätt så ensamma ute på vägar och på restaurangen (haha).


  Ha en fantastisk midsommar helg!

  Kram
  Emma

  SvaraRadera