tisdag 3 juni 2014

Bara klänningstips


Wilma skulle (precis som säkert alla andra 2-åringar) kunna bo i lekparken och gunga och åka rutschkana heeela tiden. Så visst var vi där en sväng igår med. 


Wilma hade en supersöt klänning från HM. Köpt för en femtiolapp så får bli dagens klänningtips! Finns i flera olika mönster och färger så ångrar nu att jag inte köpte fler för kan nog bli sommarens favorit på henne:)


Hej hej på er:)

Gäääsp så trött jag är denna morgon. Wilma har nattsuddat denna natt och haft onödigt mycket vakentid. Somnade om lagom när målaren knackade på dörren så var bara att kliva upp. Så nu blir det flera koppar kaffe och känns rätt skönt att inte ha något inplanerat idag. Vädret säger också att vi kan få ha en mysig innedag. Så jag en lugn dag och jag ska njuta av målare som jobbar på utanför...haha. Men tro inte jag slipper undan, i helgen är det min tur att måla på av bara sjutton så vi blir klara någon gång. Men det är i helgen, idag blir det inte många knop gjorda utan njuter av att någon annan jobbar på med vårt hus;)

Kram på er och ha fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar