torsdag 26 juni 2014

Bara längta efter soliga baddagar


När jag satt med det här bilderna igår så slog den där sommarlängtan över mig. Längtan efter värmen som så skönt lägger sig på huden. Längtan att få sitta ute lite längre om kvällarna. Få tassa omkring barfota i trädgården och se på allt som blommar och växer. Längtan efter solen som gör en lite solkysst och får en att leta sig till skuggan där man tar igen sig och dricker något svalkande.


Och jag längtar efter baddagar. Med små skatter som tjuter av glädje att få hoppa och plaska runt i vattnet. Två baddagar har vi haft i år. Alldeles för lite, men ändå. Hos min bror då tjejerna äntligen kunde få ha på sig sina badkläder som kom till oss i ett fint paket av Maria på Zunblock. Som Wilma själv pekat ut bland alla fina färger och mönster. Turkost blev det och cerise solhatt till det som hon dragit fram ur lådan och tjatat "bada ida".


Och till slut kom en sån dag. Då badkläderna åkte på och så skönt det är att slippa smörja och kladda med solkräm. Finns ju inget bättre skydd till de små skatterna .och det här badkläderna ger solskyddsfaktor 50+.


Och nog var vi redo. Med badkläder, puffar, badringar och krokodiler som låg och guppade i bassängen.


Och som de badade. Och en badkruka som jag tackade storebror som dragit på värmen till strax över 30 grader för inte ville de gå upp heller. Och med den termometern så njöt även vi vuxna:)


Så där låg vi och guppade. Och tjoade av glädje. 


För soliga baddagar. Det är banne mig något som hör sommaren till. 


Så nu längtar jag ännu mera. Efter sommar, sol och baddagar. 
Komsi komsi bara!

Vill ni se mer fina badkläder från Zunblock så kikar ni in här.Ha en bra start på denna torsdag, vi ses snart igen!6 kommentarer:

 1. Så gullig hon är. Visst blir man sugen på sol och bad. Här är det kallt och regn idag- ska komma på vad vi ska göra idag. Maken jobbar denna och nästa vecka, så jag har fullt upp ,-)
  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Ja, ååååh vad man längtar efter värmen nu... Den är som bortblåst....
  En veckas jobb till sedan är det semester och då får värmen gärna komma tillbaka!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hej snygging!
  Tack för ditt mail, glömt att svara dig, sorry. Ska kika igenom det där mer när jag får/tar mig tid ;)

  Underbara sommarbilder! Här har vi haft jättemycket tur med vädret, vi har kanon idag, varmt och soligt, haft mestadels fint hela våren och sommaren hittills.
  Mycket för att vi bor nära kusten, vi kan ha strålande sol när det regnar i Gbg som bara ligger ett stenkast från oss. Klarnar med vid havet och molnen blåser över. Hönö som jag kommer ifrån har betydligt fler soltimmar än både oss och Gbg, bara för att det är en ö i havet.

  Hoppas nu att vi alla i detta avlånga land får en helt fantastiskt fin sommar!!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 4. Så härliga bilder, hoppas ni får lite bättre med värme i juli och augusti. Här nere är det än så länge behaglig värme.
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.styledevie.se

  SvaraRadera
 5. Vilka fantastiska bilder du bjuder på! Man kan riktigt höra gurglande skratt! Så söt hon är din flicka!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga bilder och jag instämmer. Det är just sådana dagar jag längtar efter. Hoppas att det blir några riktiga sol och bad-dagar framöver.

  Kram Daniela

  SvaraRadera