tisdag 3 juni 2014

Bara lugnaste dagen
Trots att jag haft typ slöaste dagen på jag vet inte hur länge har det varit produktivt här hemma. Målaren som varit här har grundat alla fönster och sambon började grunda altan när han kom hem. Ni skymtar resultatet till vänster i bilden. Och jag och kidsen har övervakat och hejat på:)Lovely rosor från sambon piffar upp denna regniga kväll. Och det är tur jag får blommor av honom ibland så det blir lite färg här hemma;) 


Hello finingar!

Hur har ni det ikväll? Hos mig har vi det regnigt och grått så här har jag tänt doftande voluspaljus och krypit upp soffan under filten. Alla fönster står dessutom lite på glänt ikväll eftersom de är målade så det är extra mysigt med tända ljus och filt ikväll. Sitter framför "halv åtta hos mig" som jag fortfarande tycker är lite kul fast inte Helge Skoog pratar i bakgrunden. Bra mattips kan man också få så programmet rullar nästan varje kväll hos mig. 

Men en riktigt slö dag har det varit, precis som jag spådde i morse. Och kommer fortsätta i det temat ikväll. Nya tag i morgon istället:) Och nu blir det Timell och gänget i Äntligen Hemma.

Kram på er!!

5 kommentarer:

 1. Här tittas det också på Äntligen hemma. Lite mysigt!

  Vad skönt att det händer saker med huset. Spännande!

  SvaraRadera
 2. Gulligt att du får rosor av honom bara sådär, det får jag alltför sällan, däremot gör han ofta mina lunchlådor och frukostmackor ;)
  Vi har oxå haft det lugnt, eller ja, jag jag ju jobbat till 16. Men kvällen har varit lugn och mysig inomhus med mina små trollungar. Josef jobbar till sent..

  Tittar oxå på Timell och gänget, och nu ska strax gå och rota i skåpet, så sugen på nåt!
  Så fint och fräscht ni får det, så underbart vackert hem du har :)

  Stor kram och tack för fina ord hos mig,
  Catta

  SvaraRadera
 3. Ibland är det bara så skönt med riktiga slappardagar. Och perfekt när det ändå händer saker runt om ändå :).
  Jättefina bilder, sååå vackra rosor!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Här är också regn och rusk...
  Fin uteplats de gjorde i Äntligen hemma idag och ett sådant där växthus hade man ju gärna haft!!! Men då hade vi behövt större tomt och pengar över ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja,min dag började segt. Men mot eftermiddagen tog det tags i städar/rensar tagen.... ;)
  De trodde jag aldrig att jag skulle göra som denna dag! Men passa perfekt när de regnar...
  Vackra rosor fduhar fått. Önskar jag hade en sådan tur ibland att få rosor..
  Visst får man rosor ibland på födelsedagar o så men man får påmina gubben litea om man vill ha andra dagar ;) kram

  SvaraRadera