måndag 23 juni 2014

Bara måla lite vitt

Liljorna jag visade för några dagar sedan har slagit ut och är helt ljuvliga. Och för 3 tior på Lidl är de ännu ljuvligare:) Lidl som ligger på vägen hem från syrran har blivit en hållplats för mjölk eller smör som alltid är slut tycker jag. Och nu också blommor då:)
Så ljusrosa piffar upp hallen där snygga Scarlet fortfarande hänger och hälsar välkommen in:)


Hallen vid stora ingången där det hänger en mycket snyggt och bra skåp. Stommen är från Ikeas köksstomme Metod och ovanpå har jag lagt en limfogskiva som jag satte dit en självhäftande marmordekor på från Panduro. Lätt som en plätt och mycket snyggt. Klädhängaren är från Jysk och postern med Scarlet på är från fotografiska. 

Hallen var i morse var nystädad men nu däremot står allt från Elsas rum där så ingen kommer in genom den ingången. Jag tänkte jag skulle passa på att måla på ett nytt lager vit färg på hennes golv när vi ändå höll på där inne och tapetserat. Och än har vi ju inte samlat på oss jättemycket saker till Elsas så inte så jobbigt att flytta ut allt. Så får vi se om det lockar mig att även måla ett lager i vårt sovrum också... Vi är jättenöjda med våra vita golv som vi har i alla sovrum men visst blir det lite märken då och då så ett nytt lager kommer ge golvet en ny fin lyster och puts väck med de märken som uppstått.


Så här kan jag kan inte sitta. Båda barnen sover och sambon är iväg på jobb så jag tar en målarkväll jag:)

Kram på er!6 kommentarer:

 1. Hej hej1
  Ja himmel så fint du har där i hallen och det är verkligen kul då man kan göra annat av något som är tänkt till något annat..;)
  Vilken underbar midsommar ni firat. Bilderna på små söta kusiner är ju heeelt underbara. Blir lite nostalgisk och blir påmind av hur roligt mina båda barn hade med sin jämnåriga kusin då de var så där små..;)
  Å så blir jag sååå imponerad av att ni hinner så himla mycket fast ni har 2 småbarn.
  Ska bli spännande att få se Elsas rum sen
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Snyggt i er hall! Häftig klädhängare och postern på Scarlett är såå snygg! Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Har aldrig varit inne på Lidl men det var ju perfekt att kunna handla fina blomster där!

  Snygg tapet ni valt till Elsa! Tycker det är så fint med blå bas i flickrum, de tenderar annars att bli ganska rosa.. =)

  Ha det gott!! Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Åh tack Fredrika, äntligen! Jag har suttit här vid datorn i flera dagar och letat och letat efter affischer som inte är tokdyra (ska ha tre stycken, är risk för att det blir dyrt då) ;) Men så lägger du upp detta inlägg och du räddade mig i min förvirring! TACK!

  Elsas rum ser ut att bli fint! :) Nellie pratar så mycket Wilma och hon blev så glad när hon såg Wilma i fredags, lilla hjärtat. Hoppas att det är bra med er! Kram!

  SvaraRadera
 5. Åh du har det så fint vännen! Vad är det för golv ni målar på? Jag älskar liljor, de är ju så vackra och så luktar de ju ljuvligt. KRAM

  SvaraRadera
 6. Ni har verkligen varit effektiva de senaste dagarna, bravo!!
  Snyggt som tusan i er hall :)

  Kram PIllan

  SvaraRadera