måndag 30 juni 2014

Bara måndag

Hej vänner!

Måndag och sista junidagen. Denna månad gick ju också med rasande fort. Men tänker jag ändå tillbaka så har vi fort jättemycket gjort denna månad. Målat om huset, satt dit nya fönster på framsidan, en hel del trädgårdsfix och målat golv inne. En mysig och trevlig midsommar hade vi också så jodå, juni har visst varit en bra månad även fast den bjudit på typiskt svenskt sommarväder. Gråkallt och regn som retas i ansikte. Men nu kommer juli och nu är jag säker på att den varma soliga sommaren kommer. Som ju bara är så underbar när svenska vädret är på den sidan:)


Men måndag och fortfarande juni som avslutar med gråkallt och regn. Så vi myser inne på morgonen med tända ljus. Och nu när tjejerna sover passar jag på att dricka kaffe och kika in till er. Ska ta tag i tvätthögen som blivit liggandes i helgen när vi gjort så mycket annat. Ni är många som tycker vi sliter på bra här hemma. Och visst gör vi det. Men vi är båda slitvargar som vill ha projekt. Både som vi håller på med och som planeras i huvudet. Min sambo gick här i går kväll och var rastlös efter en hel helg med bara massa arbete så lika bra att komma med massa nya projekt för att hålla honom sysselsatt:) Så visst är det mycket jobb, men vi tycker det oftast är roligt jobb. Eller resultatet är ju så roligt:)


Men idag en rätt lugn dag. En gammal kär vän kommer på kaffe på förmiddagen som ska bli så mysigt att träffas. Och vad passar bättre en grå regnig måndag än kaffemys med en kär vän!


Kram och ha en fin måndag!


2 kommentarer:

  1. Underbart! Ditt kök är så vackert! Och vilket snyggt golv! Vad är det för golv, träslag märke??
    Kram Paula

    SvaraRadera
  2. Älskar älskar ÄLSKAAAAARRRR din blogg och dina bilder!! Inspiration till max!! <3

    SvaraRadera