fredag 13 juni 2014

Bara Newbie

Lillskatten har fått lite nytt från Newbie. Och det är hennes snälla farmor och mamma som tyckte hon behövde ännu mera bebissöta plagg;) Man kan ju inte få nog!

Godmorgon!

Hur mår ni denna fredag? Vi mår fint, trots att det regnar (har beställt regnfritt från lunch då vi måste få måla vidare:)). Håller på att göra oss i ordning för ett besök på mitt jobb. Ska bli jättetrevligt, så Wilma är nästan klar och likaså jag. Så nu ska vi bara väcka vår lillskrutta så ska vi fara. 

Om om någon uppmärksammat så styrs min blogg om till baraetthem.se. Har haft så mycket strul med bloggen och till slut så kunde jag inte längre kommentera hos många andra så nu ny lite kortare adress och framöver blir det lite andra nyheter också. Så om någon saknat mina kommentarer så kommer det bli bättre på den fronten från och med idag;)


Ha en lovely fredag så ses vi snart igen!
Kram kram

4 kommentarer:

 1. Men vilka söta små flickklöder, jag smäller av. Men har du fixat det själv med att byta adress? Bra att man bara styrs om utan att behöva glra något. Det skulle du kunna få berätta hur man gör någongång, för jag har en .se adress som bara väntar på stt köras igång.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Älskar Newbie, skulle vilja ha vissa saker till mig själv tom ;)
  Vill oxå veta hur man styr om till en .se-adress! Om du en stund över någon gång får du gärna maila om det, annars googlar jag eller nåt, vet att du har FULLT upp :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Alltså dessa newbie kläder är underbara! Undrar vad som ligger i min magen. De skulle vara kul med en av varje att ha här hemma. Men skulle va lika kul med en son till såklart=) Kram

  SvaraRadera