torsdag 12 juni 2014

Bara små skatter

Min minsta lilla skatt idag. Som skrattar och jollrar så man dör sötdöden flera gånger om dagen:) 11 veckor blir hon på söndag men känns ju som hon alltid varit hos oss. 


Älskade lilla bebis. Så liten men så naggande söt:)


Och älskade storasyster. Som inte kunde stå still för en bild utan hoppade konstant, därav en lite suddig Trollunge:) Tänk om man kunde stanna tiden för hon blir så stor alldeles för fort, hinner verkligen inte med hennes tempo. Visst känner ni igen fenomenet? Barn som växer och en annan står still...haha! Idag har hon iaf "hoppa matta" hos sina kusiner efter att vi varit och tittat på kusin Nils examen. Så fint det var i kyrkan och när barnen sjöng så blev det ju så blödigt. Såklart:) Vad är en examen med barn som springer ut till sommarlov medan "den blomstertid nu kommer" spelas, utan en och annan tår.


Och då bjöds det på examensfika hemma hos kusinerna och vi håller tummarna för att det blir fint väder imorgon med så ska vi dit och ha pooldag. Visst har jag sagt att det här med mammaledighet när himla trevligt;)Gokväller!

Här sitter jag i målarkläder och har väntat på "bättre väder" Klev ut på altan och hade bäddat ned Elsa i vagnen och skulle precis börja måla då regnet kom. Så typiskt. Och nu får jag nog ge upp, det blir inget måla idag. Men fick ju kika in en hälsning till er istället:) Så jag ska passa på att också hälsa på hos er finingar nu när det ändå inte går att måla och jag fick kvällen fri:)


Kram på er!!


5 kommentarer:

 1. Men, vilka fina tjejer du har! Supersöta! Och vilken charmig liten smilgrop hon har din lilla! :)
  Hoppas ni får en fin dag i morgon, poolhäng lät ju inte helt fel. Jag jobbar, men hoppas ändå på fint väder....det gör liksom allt mycket bättre... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Så fina flickor du har och jag förstår att du njuter, men att du fått regn idag förstår jag inte, här har inte kommit en droppe, bara en massa blåst. Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder på dina skatter! Ja nog är det så att tiden ara försvinner och barnen blir stora alldeles för fort, man hinner inte riktigt med.
  Ha en riktigt trevlig helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Vilka små godingar du har. Bara att njuta för tiden går alldeles för fort.
  Min grabb fyller snart 17 år ! Gahh hur gick det till liksom.

  Trevlig helg
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. ja men vist är det konstigt att man känner att man haft dem alltid :) Hur va det innan :) så stor hon blivit lilla storasyster. de växer så fort när de får syskon :) Ha en fin söndag kram

  SvaraRadera