måndag 16 juni 2014

Bara snart klara

Målningen börjar bli klar. Lite vitt kvar att måla och ett par fönsterbläck som jag ska gå ut och måla så snart Elsa somnat här bredvid mig i vaggan. 


Och vi blir så nöjda! Och så skönt att vi snart målat klart allt och kan kliva ur den här färgburken det känns som vi levt i ett tag och få hitta tillbaka till gamla vardagen igen. Då man kan göra något annat än bara måla, måla, måla. Lite små projekt i huset som tapet till Elsas rum som är beställd. Ny matta till vardagsrummet är också beställd som ska nypiffas. Och så bloggen som levt lite blekt längtar jag till att få rå om igen:)


Himla vitt blev det och nu skulle jag vilja har någon möbel som inte är vit för att bryta av. Får se hur vi gör.. Fler stora gröna växter ska iaf handlas och dynor till stolarna. 


Hur har ni det?

Jag har det bra och har lämnat en helg bakom mig så varit full med aktivitet. Målning och grillkväll, besök från soliga Karlstad, superkul tjejkväll i Västerås och i går möhippa i humlegården i Sthockholm för min och systers fina vän sen barndomen Emmy. Så gissa om jag slocknade innan jag knappt nådde sängen i går. Men så kul och möhippan var jättelyckad, vi överraskade henne totalt! Och idag har det varit full ös med playdate hemma hos mig och tjejerna.


Men nu sover min lilla skatt bredvid mig så nu måla fönsterbläck!

Hoppas ni har en skön kväll! Skickar en stor stor kram till er alla som jag är så gla i, era kommentarer och mejl värmer så gott!!

KRAM!!


Pssst... ni som undrade över omdirigering av blogg till ny adress, mejl kommer om det!!
8 kommentarer:

 1. Å det blir ju huuuur fint som helst!!!! Som jag skrivit innan har vi med vitt hus och är så nöjda med det:)
  Å er altan är ju superhärlig. vi har redan börjat planera inför vårt bygge nästa år. Det gäller att tänka ut i goood tid;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ser ut att bli jättebra! Förstår att det måste kännas skönt då ni ser slutet.... Riktigt jobbigt att måla (men bra träning ;)...)
  Själv gruvar jag mej att bara måla om typ ett skåp... ;)

  Kram P

  SvaraRadera
 3. Men så FINT ni har det vännen! KRAM

  SvaraRadera
 4. Här går det undan och oj så fint det blir!!
  Tycker det är supersnyggt med allt det vita, men visst, stora härliga gröna växter är ju alltid fint =)

  Kul med möhippa!

  Kram Catta

  SvaraRadera
 5. Va fint det ser ut att bli, vitt är ju så himla fint =) måste bara fråga vart du köpt parasollet och parasollfoten? Jätte fint!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Vi blir jättenöjda och vitt är ju alltid fint;) De är köpt på Jysk!
   Kramar

   Radera
 6. det blir ju huuuuur snyggt som helst! fräscht och somrigt! lite finare och du börjar få okända bloggläsare som slår sig ner i denna härliga hörna och vill bli bjudna på kaffe! ;)

  SvaraRadera
 7. Det blir ju jättefint och ni är ju så himla flitiga. Vad ni hinner med! :)

  Kram

  SvaraRadera