måndag 2 juni 2014

Bara sommarmåndag

Plockade in något fint från trädgården. Ja, jag är ju ingen trädgårdsexpert men tror nog det är någon syrenvariant.. Ser ut som syrenbollar..haha! Någon av er som vet kanske? Hur som var det väldigt fina och det blev så grönt och somrigt på bordet i vardagsrummet:)


Hej denna måndag!

Första veckan i juni bjuder på sommar:) Och det här är ju också en så himla underbar månad! Det blommar mycket i trädgårdarna, värmen har oftast kommit och kvällarna är så ljusa att man tappar bort tiden helt. Hoppas hoppas hela juni blir just så, och även midsommar som kan ha en tendens att bli rätt ostadig och huttrig.

Men idag är det sol och härlig sommar och vi ska åka till Västerås för playdate:) Fint så på en måndag!

Kram och ses igen!

8 kommentarer:

 1. God morgon. Sån otroligt härlig stor bukett. Här ser vi ut att ha blå himmel & sol också riktiga sommardagar nu som sagt hoppas det håller i sig. Kram

  SvaraRadera
 2. Det är ju så härligt och nu är det ju sommarmånad!!! Tyvärr sitter jag på jobbet, men det är ju kortvecka i alla fall!
  Njut av solen idag! Kram

  SvaraRadera
 3. Ha en riktigt mysig måndag! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej hej!
  Åå vilken fin bukett! Det är en Snöbollsbuske (Viburnum opulus 'Nordplant') du har. De är så fina! Den ska du vara rädd om för det tar lång tid för den att etablera sig och bli stor..;) Ska nog köpa mig en jag med..älskar att kunna plocka in från trädgården..
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Ja tack, juni får gärna fortsätta som den startat!!
  Är ju helt ljuvligt ute på försommaren och ljuset är magiskt. Jag vill verkligen kunna sitta ute om kvällen och njuta ;)

  Kram PIllan

  SvaraRadera
 6. Tack för fikontipset. Dottern köpte det näst sista till mig idag. Sån buske har jag i min trädgård som blommar så fint just nu!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Måste bara fråga dig, vad har du för ram på ditt "yoko ono" print?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, det är Strömby från Ikea. Tyvärr finns den inte i vit så den är silverfärgad men tycker den passade fint i det med:)

   Radera