tisdag 24 juni 2014

Bara vakna till tisdag
Elsa blev 12 veckor i söndags. Min lilla gullunge:)


Godmorgon!

Hur mår ni och vad gör ni idag? Den här morgonen strålar solen in i vardagsrummet där jag och Wilma sitter och mornar oss. Eller det är nog mer jag som gör, Wilma har energi så det räcker och blir över så henne är det fullt ös på. Solen har ju inte skämt bort oss direkt senaste tiden.. Riktigt kallt var det till och med igår. Så efter målningen blev klar stannade allt där ute. Altan står fortfarande och väntar på på värme och lull och lull. Och jag längtar efter att kliva ur barfota med frukostskålen. Få fylla Wilmas lilla pool med vatten som hon skvätter och tjuter av. Men det kommer väl, de varma sommardagarna som ju gillas så mycket. (Ska ändå visa mer av huset i veckan som ju är nymålat och fint:))

Och till dess kan jag hålla på inne. Kikade in till Elsa rum i morse och golvet blev så bra. Ny lyster och skinande vitt. Så ikväll flyttar vi in sambons och min stora säng tillfälligt dit och målar även vårt golvet. Tänk vad en oplanerad vecka jag kan fyllas med projekt:) Men gör man dem i bara farten så märks det ju knappt:S (undra om sambon håller med...haha)

Idag ska vi ta oss upp på stan och äta lunch med en kollega till mig och ska passa på att samtidigt uträtta några ärenden på stan. 


Vi ses snart igen!
kram på er

4 kommentarer:

 1. Skönt tänk du har!!! När vi skulle måla köksgolvet, var det tvunget att slipas och målas fyra gånger eftersom det bara blödde igenom. Nu är jag så trött på det vita i köket så vi ska nog lägga in ett annat vitt fast där det syns lite ådringar. Vad hade ni för golv under och vad målade ni med för färg? Här väntar vi på värmen också, men idag känns det ändå lite varmare så det blir nog poolhäng. Hon är så fin lilla Elsa.. kram Helena

  SvaraRadera
 2. Här är det så kallt idag. När jag cyklade till jobbet mötte jag en man med vantar och mössa! Vart tog värmen vägen..? Hörde på radion att värmen kommer 6 juli. Jag går på semester 4 juli - så gärna för mig ;-)
  Ha en fin dag och lycka till med alla era projekt - kul!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Det är ju så kul att lite färg kan göra så stor skillnad och bli så bra. Ska verkligen bli spännande att få se resultatet på huset sen =)

  Ert parasoll som du sa att ni köpt på jysk, vart det i år eller var det länge sedan? Det var så snyggt men hittar det inte på deras hemsida tyvärr.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Här är det också kallt, så jag väntar så på värmen.

  Vad fint ni har det i er hall och tänk vad mycket blommor gör för intrycket. Älskar blommor!

  SvaraRadera