onsdag 4 juni 2014

Bara vitt blir det


Vyn från soffan är inte så tokig;) Sambon målar och fint blir det! Och det kan ju tyckas lite (eller rätt mycket) fuskigt att jag sitter här inne och tar pics på jobbet istället för att måla. 


Jag håller med;) Men Elsa var inte alls trött utan ligger i gymmet och ska få gymma sig trött så hinner jag kanske ut jag med och dra några penseldrag.


Ännu bara grundat men ni ser ju redan nu vilken skillnad det blir!


Gokväller:)

Hur har er dag varit? Vi har haft en jättemysigt och rolig dag i Västerås och jag har fått mig en dos av vänner som är så fina och roliga. Så kul att vi är mammalediga samtidigt så hinner vi träffas mer än när vi jobbar då jag är jättedålig på att ta mig tid att träffas. Vardagen bara snurrar med jobb, hämtning, mat, läggning och sova. Typ så. Så nu passar jag på att umgås med dem och barnen får leka de med:)

Och här hemma är målningen i full gång. Vi håller tummarna att det inte ska regna så mycket som det ser ut att kunna göra i helgen för vi vill måla, måla, måla:) Är vi nu igång då vill vi måla på så vi blir klara någon gång. 

Men nu ska jag kika till Elsa om hon gymmat sig lite trött och vill sussa istället:)

Kram på er och hoppas ni har en fin kväll!

6 kommentarer:

 1. Så fint!! Härligt med vitt! Like! Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Hej:-) Va fint det blir med vitt,ser fram emot att få se mer när det är klart.Kanske man kan få en liten glimt av trägården också? Fortsatt fin kväll önskar jag dej. Kram/Marie

  SvaraRadera
 3. Alltså ni har ett sådant vackert hem. Vitt är hur snyggt som helst. Man kan bara ta kuddar,gardiner och annat inredning o liva upp det.... Underbart!!! Kram Jannice

  SvaraRadera
 4. Underbart med vitt och sätta lite inredning på färgen!=) kram

  SvaraRadera
 5. Så fint hos dig, vackert. Jag blir alltid så sugen på att uppdatera mina kuddar när jag tittar in här:)
  Tack för dina ord och pepp, så skönt nu är redovisningen av examensarbetet gjord, puh!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så fint ni har och det ser ut att bli toppen med ny färg!;)
  Ha en ljuvlig dag nu:)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera