söndag 13 juli 2014

Bara 15 veckor och innedag


Elsa blir 15 veckor idag. Min finaste lilla plutta.Och lik sin syster. Fast ändå inte. Inte lika mycket Trollunge som Wilma som föddes med mörk kalufs och lika mörka ögon. Men visst syns de att de är systrar, mina älskade små stjärnor.Vi hade en jättetrevlig kväll igår. Åt så gott.. efterrätten som Sara bjöd på vara himmelsk mumsig. Ska se om jag kan hitta receptet hon använde för det kan vara en kandidat till Elsas dop som är inbokat i slutet av sommaren. Efter middagen satt vi länge och surrade. Och jag tycker det är så trevligt, men till slut sa klockan att nu är det dags att åka hem. I natten som var ljummen så det räckte med en kofta över klänningen. Ljuvliga sommarkvällar, hoppas vi får njuta länge av dem. Men idag är det söndag. Jag är alldeles snurrig vad gäller dagarna men söndag var det idag alltså. Och vädret är lite grått och mulet och är det nu det så anpassar vi oss efter det och har en skön innedag tills vi senare i eftermiddag ska på kalas till sambons syster som fyller år idag. Men till dess blir det lugnt. Passa på att städa av lite och ta reda på lite tvätt. Men också mysa med min små stjärnor:)


Ha en fin söndag!


3 kommentarer:

 1. Men så go!! Tiden går så fort tycker jag, kändes som hon precis föddes.. I mina ögon ser hon ut att bli en kopia av sin syster, superlik!

  Hinner inte riktigt med här i blogglandia, haft det underbart på ön och bara lagt en gnutta tid på att själv göra snabba inlägg men inte hunnit kika runt så mycket hos andra.. Idag är det mulet så då kan man ta sig lite tid och nu ska jag kika igenom vad jag missat :)

  Kram och ha en skön söndag fina du,
  Catta

  SvaraRadera
 2. Så söööt hon är <3 åh längtar efter vår bebis nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dig!! Själv vill jag bara bromsa tiden, får inte nog av bebistiden. Snart blir hon bara större och större och vill inte vara still i mammans famn och mysa. Du (eller ni alla tre) har något helt underbart framför er när lillasyster kommer <3
   Kram fredrika

   Radera