fredag 4 juli 2014

Bara äntligen fått en sommarkväll
Men äntligen vilken kväll vi har! Har nyss ätit ute på altan. Grillat och det smakar ju så gott när man sitter sommarklädd på altan. Mmmm... Medan vi väntade på köttet passade jag på att knipsa av lite blommor från trädgården:)


Så gott ju:)


Jag hoppas ni har en lika ljuvlig kväll som vi. Hela helgen ska bjuda på varma sköna sommarkvällar vilket passar perfekt eftersom vi ska på show imorgon på stans sommarkrog som ligger så himla fint vid ån som flyter genom vår lilla stad. Och sen blev vi jättesugna på att åka till sommarstugan på söndag eftersom det ska var så fint väder. Vi får se hur det blir men det lockar ju...:)

Nu ska jag söva en Trollungen här som äntligen ska få sova i sitt rum igen. Hennes golv är nu färdigmålat och alltså har alla husets vita golv fått sig en omgång ny färg. Så fräscht och fint. Sen när hon somnat blir det att sippa på lite rosé med sambon på altan. Är det sommarkväll så är det!


Kram på er, vi ses imorgon!


2 kommentarer:

  1. Ja, jippiiiii, äntligen fick vi en riktigt skön sommardag! Håller tummarna för att helgen blir som prognosen säger :).

    Ha det toppen! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Visst är det underbart med värme igen! Blir nog en toppenkväll även ikväll!
    Så mysiga bilder på mannen o döttrarna och vilken förändring på er framsidan!! Ert hus kommer verkligen bli ett toppenhus, kul att se nya projekt framför sig. Kram o fin kväll till dig

    SvaraRadera