måndag 21 juli 2014

Bara blush och boktips efterlysesJag är ingen storsminkare som vräker på olika produkter varje dag. Min hy har aldrig gillat det och jag tycker det sparsamma och naturliga är vackrast. Och på sommaren är det ju så tacksamt och fint att bara låta hyn vara lite solkysst. Men några favoriter har jag alltid i sminkväskan som hänger överallt. Och det är blusch från make up store där favoriterna byts ut beroende på säsong. Denna sommar är det cherry blossom jag använder, superfin! Och mascara och ögonpenna är jag trogen Lancome, favoriter sedan flera år tillbaka. Ett läppbalsam från Clarin hänger också med denna sommar som också blivit en favorit. Det här räcker oftast på sommaren men sen på vintern behöver jag komplettera med lite mer produkter för att inte se ut som ett spöke i ansiktet:)


Hej på er, 

Nu sitter vi i bilen och är på väg. Nyss ätit lunch och har mindre än halva resan kvar så jag passar på att kika in till er. Bilen är knökfull med packning men ändå funderar jag på vad jag kan ha glömt:S Så är det ju jämt. Och någon bra packerska har jag aldrig varit så jag har säkert glömt något. Det jag kom på jag glömt men som jag hoppas kunna köpa på plats är en bok. Jag har en vision att jag ska kunna läsa en bra pocket på stranden. Om så bara för en pyttestund så skulle ju det vara så skönt:) Men med två småbarn så var det ett tag sedan jag var i bokbranschen så har ni något tips på någon man slukar på bara några dagar så ge mig!


Nu ska jag vara lite trevlig här i bilen!
Kram och ha en fin dag! 


11 kommentarer:

 1. Om du inte har läst "Livet efter dig" av Jojo Moyes MÅSTE du läsa den. Jag har aldrig läst ut en bok så snabbt och jag ville inte att den skulle ta slut alls. Sorglig, rolig, smart och underhållande på samma gång. Vill du ha en deckare; "Det fördolda" av Michael Hjort/Hans Rosenfeldt. Chiclit; "Väninnan" av Denise Rudberg. Självbiografi; "Från vaggan till deadline" av Robert Gustafsson (den handlar alltså om hans liv, otippat bra bok som jag läste ut på 2 dygn). Lycka till och enjoy! Vi ses på lördag, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack tack för alla tips!! "livet efter dig" var tyvärr slut så fick bli "sophies historia" av samma författare istället. Men ska köpa den andra så fort jag kommer över den. Ses på lördag!!
   Kram Fia

   Radera
 2. Jag säger också "Livet efter dig" av Jojo Moyes eller "Sophies historia" av samma författare. Mina två solklara favoriter denna sommar :-) Trevlig semester! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. "livet efter dig" var slut så fick bli "Sophies historia" som du tipsade om som också verka bra. Men förstår ju att jag bara måste köpa "livet efter dig" när jag kommer över den! Tack för tipset snälla du!!
   Kram fredrika

   Radera
 3. Om du gillar deckare så kan jag rekommendera Karin Alvtegens första böcker, saknad, skam, svek, skuld, alla är fristående behövs ej läsa i viss ordning. Sandmannen av kepler är ruskigt spännande och eldvittnet likaså. Ha en skön semester på Öland. Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag så ska lägga dessa på minnet! Deckare är alltid spännande att läsa:) Tack för tipset!
   Ha en fin kväll, kram fredrika

   Radera
 4. Jag säger också " Livet efter dig" superduperbra!!!!
  Hoppas du får lite lästid, köper du denna pocket vill du inte sluta. Kram Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ville jag ha men den var slut så fick bli en annan Jojo Moyes som också verkar bra men förstår att jag bara måste köpa "livet efter dig" så får bli så fort jag kommer hem. Tack för tipset! Ha en fin kväll!

   Kram fredrika

   Radera
 5. jag är heller ingen storsminkare... men har mineralpuder och mascara som jag använder som mest... annars är de sällan... kram

  SvaraRadera
 6. Kaffe med rån - knasig, underhållande, rolig och lättläst! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Den har jag inte läst så ska spana efter den!
   Hoppas du har en fin kväll, kram fredrika

   Radera