torsdag 24 juli 2014

Bara boktipsVisst läser jag i solstolen här på Öland. Jag har precis som ni tipsade mig om helt fastnat i "livet efter dig" av Jojo Moyes. Köpte först "sophies historia" av samma författare som jag fick tips om eftersom "livet efter dig" var slut. Men så såg jag den dagen efter så köpte den och tänkte bara läsa någon sida och sen dess är jag fast. Det är en kärlekshistoria full av sorg, skratt och allvar. Och nu när ena barnet sover och andra trivs här på handduken bredvid mig i skuggan så ska jag passa på att fortsätta. Det är en "jag kan inte sluta läsa bok" så löp och köp.


Kram!

8 kommentarer:

 1. Fantastisk bok, men ett litet tips: läs slutet när du är i avskildhet. Jag storbölade, kanske inget man vill göra på stranden bland en massa folk;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste ut den på natten när bara jag var vaken. Så med mobilen som lampa snörvlade jag mig igenom slutet. Usch så sorglig men så vacker story!

   Radera
 2. Har också köpt den :), läser lite annat ibland än bara deckare :) Kan tipsa dig om adlibris.se , där kan du köpa böcker billigt . Just nu 3 pocket för 99kr. Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag läst ut den! Så bra den är men så sorglig.. Tack för tipset, då ska jag kika in där. Fick igång läsintresset nu när jag väl börjat:) Kram fredrika

   Radera
 3. Jag köpte också den igår men jag väntar att börja läsa den tills jag har mer tid :) Kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör det! För den är så bra så har du väl börjat vill du inte sluta:) Kram fredrika

   Radera
 4. Vad roligt att du köpte båda böckerna av Jojo Moyes :-) För mig var det också så att jag inte kunde sluta läsa "Livet efter dig" när jag väl börjat. Lyckliga du som har läsningen kvar ;-) Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu har jag gått tillbaka till den andra boken för "livet efter dig" läste man ju ut direkt. Det gick ju inte att sluta. Det är det tråkiga, bra böcker som man inte kan sluta läsa är slut i ett litet nafs. Tur jag har andra boken kvar:)
   Kram fredrika

   Radera