onsdag 2 juli 2014

Bara fått solen hit


I måndags blev lilla pluttan 3 månader. Som alltså inte är så liten längre. Eller jo, visst är hon det men ändå. Hur fort gick inte dessa tre månader. Och nu skrattar hon och jollrar som bara den. Och är så nära att vända sig från mage till rygg till familjens heja rop! Det är ju så häftigt med utvecklingen på de här små liven.


Och skrattar åt storasyster som sjunger och pratar skavsår i öronen på henne:) Men den här syskonkärleken är ju något som inte går att beskriva. Jag vet ju själv hur tacksam jag är över mina syskon och hur nära vi står varandra så att se de första skratten mellan mina tjejer det värmer mammahjärtat det.


Vår lilla Elsa som inte är så liten längre:)


Hej på er!
Vi har sol idag, yippie! Det var ju inte igår. Så idag kunde jag tassa ut barfota på altan och fälla upp parasollet. Härligt! Hoppas det håller i sig hela dagen. Idag ska vi till Bvc för 3-månaderskontroll på Elsa. Två stick i benet som vi hoppas ska gå bra. Och det är klart det gör men man tycker ju så synd om dem när första sticket är gjort och ett till ska göras. Som om det inte räckte med ett..

Men nu ska här förberedas lunch medan tjejerna sover. Lax i ugn blir det idag. Gott det!

Ha en fin dag så ses vi senare!
Kramar5 kommentarer:

 1. Men gud så fin hon är! Jag blir helt bebis-sjuk.... :)
  Och syskonkärleken är speciell, så fin! Jag har ju 9 år mellan mina tjejer, men den finns där så tydligt trots åldersskillnaden.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Men NU ser man hur lik sin syster hon är. Det är ju egentligen helt fantastiskt hur bebisar kan skifta i utseendet under bara ett par veckor. Du har verkligen två jätte fina tjejer! :)


  Hoppas att ni får lite sol på er nu. Själv gör det inte såååå mycket om den gömmer sig ett tag till. Jag jobbar och tycker att det är himla smidigt med regn och moln ;)

  SvaraRadera
 3. Såå söt! Vilka fina små tjejer ni har! Njut v solen här har vi inte sett nån på länge... Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Ja vad hon växer lillan och så lika varandra dom är!
  Vi har njutit av solen hela dagen, helt underbart!!

  ha det fint, PIllan

  SvaraRadera
 5. ja tiden går verkligen fort. Så söt hon är eran lilla dotter eller är dom båda så klart. Jätte fina bilder :)
  Kram

  SvaraRadera