fredag 4 juli 2014

Bara ha semesterdagen här





Idag är dagen här. Då sambon går på semester och vi kommer ha fyra fina veckor framför oss.  Och känns ju lite som att jag också går på semster. Det är ju stor skillnad på att vara två hemma med tjejerna än att vara själv. Så ja, ska bli så skönt:) Vi hoppas ju på sol och värme men det viktigaste är ju ändå att vi bara är tillsammans. Så fort det dock blir varma härliga dagar så åker vi till sommarstugan. Det är vårt bästa ställe att koppla av och komma ned i varv på.


Sambon har ett projekt här hemma. Lekstuga till tjejerna. Vi har pratat om det så Wilma går här ibland om dagarna och säger "tuga, pappa bygga tuga". Och jodå, en lite söt lekstugan ska de få denna sommar. 

Och annars är ju tillsammanstiden den viktigaste, så skönt och bra det kommer bli.


Några av er vet jag är inne i sin semester. Så skönt och jag hoppas ni njuter! Ni andra kanske går idag eller bara om någon vecka. Hur som ska ju sommaren komma nu säger de och allt blir ju så himla mycket bättre då. Vi har dessutom festligheter inbokade i morgon så sommarväder är ett måste.  

Ne, nu ska jag göra i ordning oss här hemma för snart kommer våra gamla grannar från radhuset vi bodde i och hälsar på. Blir lek med våra tjejer och lunch. Förhoppningsvis på altan för idag ser det ut att bli fint väder.


Ha en lovely fredag, vi ses lite senare!!
Kram 



4 kommentarer:

 1. Härligt med semester tillsammans! Allt blir lite roligare när man är två :-) Ha det så kul! Nu hoppas vi på en juli som ger supervärme!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt! Njut :-)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Så himla mysiga bilder på din hälft och barnen! Hoppas ni får en fin fortsatt helg och semester. Kram

  SvaraRadera