torsdag 10 juli 2014

Bara haft en tjejkväll

Så har det varit bubbelkväll på min altan. Igen. Men är det någon gång man ska passa på så är det ju när det bjuds på sånt här underbart sommarväder. Och igår var det bubbel innan räkfrossa för mig, syrran och Lotta.


Me som rotat fram den lilla svarta, en filippa K klänning som alltid funkar.


Vackraste Lotta som är jag berättat om förut. Vi har växt upp i samma lilla stad men numera bor hon i  Köpenahamn och jobbar på Filippa K. 


Och så en älskad lillasyster:)Lotta hade ett par toksynygga örhängen på sig från & other stories


Visst är det kul med tjejkvällar? Spelar ju inte så stor roll vart man är heller hur många man det är alltid himla trevlig! Och igår var det alltså jag, syster och Lotta som träffades för att umgås och äta räkor med tillbehör. Länge satt vi kvar vid bordet och bara pratade och skrattade så när vi reste på oss insåg vi att stället blivit rätt tomt. Det var fullsatt när vi kom men tror alla gick hem när en viss fotbollsmatch på tv började:S Så efter ytterligare lite surrande så tog vi våra cyklar och cyklade hem i natten boostade med energi man bara kan få av en kväll med favoritvänner.


Så idag ligger jag på minuskontot vad gäller sömn men vad gör väl det när det fortfarande är så där ruskigt varmt sommarväder och vi återigen sitter på altan i sommarstugan. Vi ska ta oss ett dopp så kvicknar nog knoppen till och sen förbereda för grillat som står på menyn ikväll.

Bättre en så kan det ju knappast bli!
Hoppas ni har en bra dag ses kanske lite senare!

Kramar 


5 kommentarer:

 1. Finaste tjejer! Vad jag önskar att vi kunde ses mycket oftare. Tur att Sthlm-helg inte är alldeles för långt bort! x

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga kvällar ni har hemma i Sverige. Perfekt att ha en mysig kväll tillsammans med vänner. Såg att du också ska på Bloggeventet den 30:e Augusti. Vad roligt det ska bli. Ser fram emot att träffas "i verkligheten" : ) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är så härliga! Precis som utomlands! Men utomlands är ju alltid utomlands, bra härligt det med:) Vad roligt att du också ska på eventet. Så kul att träffas irl:)
   Kram fredrika

   Radera
 3. Dom stunderna tillsammans med vännerna är guld värda. Snygga örhängen. Ska kika in i den fina butiken när vi ska besöka Köpenhamn någon dag på vår semester. Dom brukar ha många snygga saker. Tvål och handkräm som doftar ljuvligt. Kram Anita

  SvaraRadera
 4. Så trevligt ni verka att ha det och vad fin du är på kortet! Kram Jannice

  SvaraRadera