onsdag 16 juli 2014

Bara hem och iväg


Jag är i princip hem och vänder. Men hinner ändå flytta på pallen med fikonträd och tidningshög på till sovrummet. Nya mattan som var tänkt till vardagsrummet ligger istället i sovrummet där jag tror den får stanna. Och pallen som stod på altan under snön när vi fick tillgång till huset är verkligen en av favoriterna här hemma. Och så är jag när jag inte varit hemma på länge. Jag bara måste få flytta runt lite  på saker, så skönt för avkopplande för mig. 

Hej på er!

Ja, hem och vänder igen. Åkte till stugan igen igår och fick se ett toksnyggt soldäck som min pappa, sambo och svåger byggt under två dagar. Så bra blev det och där kommer vi ha det gott! Däremot hade tröttaste dagen på länge igår så inga pics blev det den gången. Men få skylla mig själv när jag umgås med bästa Karin och syster kvällen innan och vi sitter i syrrans uterum och hinner uppleva både kvällen, natten och tidiga morgonen. Två morgonpigga barn satte nivån på resten av dagen…S Men så här i efterhand var det värt det. Vi hann ju avhandla en hel del under de timmarna:)


Och nu. Nu är jag kalasfin och ska iväg och fira en fin vän i Västerås som fyllt 30.
Så woop woop på er!


Ses snart igen!
Kramar

3 kommentarer:

 1. Så somrigt och fint!

  Ha så kul i kväll :)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Det är kul att flytta runt och ändra befintliga saker, de känns som nya då :) Superfint!

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör ju det! Och himla mycket billigare blir det också och det gillas ju:)
   Kram fredrika!

   Radera