onsdag 9 juli 2014

Bara hemma en sväng och tjejkvällIdag åkte vi hem från stugan för att åka tillbaka i morgon. För som jag skrev igår så är det räkfrossa ikväll med syrran och Lotta och det ska bli så kul! Jag riktigt längtar efter att få frossa mig i denna kväll med några av mina absoluta favorittjejer. Och solen och värmen, ja den har vi med oss så kan ju bara bli a perfect girls night out:)

Och Wilma tyckte det var rätt fint att komma hem en sväng. Äta melon på altankanten och heja på sambon som passade på att klippa gräset och vattna när vi var hemma. 


Så altanhäng har det varit i eftermiddag denna sommardag. Det är ju inte klokt vilken sommar vi fick. Så underbart och jag njuter och pustar hela dagarna:) 


Nu sista fixet innan tjejerna kommer!
Ha en solig kväll ni med!
Kramar


3 kommentarer:

  1. Åhhh underbara bilder som alltid!! <3 Jag ääälllssskkaaaaaarrr din blogg och tittar ju alltid in på mobilen, men kan inte lämna kommentarer då, de bara försvinner.. =/ Så jag passar på nu när jag äntligen sitter vid datorn! Mysigare såhär ju! Men det blir alltid den dära himla telefonen ändå ;) Hoppas ni får en alldeles fantastisk kväll! Kan inte bli annat! Du är grym! Allt du rörd vid blir så snyggt!!

    SvaraRadera
  2. Mums för melon och vilken goding till tjej du har. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Söt hon är lilla Wilma! Visst är det underbart med dessa sommarkvällar, hoppas du har en riktigt trevlig kväll, kram Suss

    SvaraRadera