fredag 18 juli 2014

Bara lampan varmluft
Lampan varmluft från Ikea hänger i Elsas rum. Den blev perfekt där inne och nu tror jag det kan bli en likadan i Wilmas rum. Är inte helt nöjd med maskrosen hos henne.


Det är en ihopvikt lite pappbit du köper för en liten peng så får du själv fluffa till den innan du hänger upp den. 


Hej på er!

Vi har fredag idag vilket jag knappt har koll på. Är alldeles dagvill men det är ju rätt skönt när det beror på semester. Så vi har börjat fredagen rätt lugnt. Jag som är en obotlig plockare går som vanligt runt hela huset och plockar små sockor, böcker, leksaker och tvätt. Det ständigt eviga plockandet alltså. Tvätten tycker jag är tråkigast, förmodligen för att så fort jag har fått undan den så åker startas en ny maskin och så var allt igång igen. Otacksamt är vad det känns;)

Så ringde Wilmas mormor och frågade om hon ville komma hem till dem så då ska jag och sambon passa på att åka på lite viktig shopping. Lilla Elsa får följa med, hon tycker ännu inte det är lika tråkigt som storasyster att shoppa;) Jag hoppas hinna med en loppisrunda också. Jag har några saker jag vet att man kan fynda på loppis så hoppa göra mig ett och annat fynd idag. 


Nu blir det pannkakslunch och sen förhoppningsvis en lyckad shoppingeftermiddag:)

Kram och ha en bra fredag!
Vi ses lite senare1 kommentar:

  1. Så fint det blir på hennes rum och den lampan är ju verkligen härligt skir:)
    Hoppas shoppingturen vart lyckad;-9
    Ha en fin helg, här väntar vi besök av Sofi (sofis Husdrömmar) och hennes sambo:)
    Kram kram Anna

    SvaraRadera