tisdag 1 juli 2014

Bara min sommarlistaHär kommer min sommarlista som Katarina skickade till mig!

Hur ser mina planer ut för sommaren?

Vi ska bara vara hemma i sommar. Vi har en del projekt kvar på huset vi vill få klart. Och när sommaren bjuder på mycket sol och värme så åker vi till vårt smultronställe sommarstugan och lapar sol och bara har det gott. Någon lite utflykt blir det säkert också.


Vad gjorde jag på midsommar? 

Jag firade först med våra familjer. Midsommarfika hos sambons föräldrar och sedan lunch hos mina. Därefter blev det traditionell dans i parken runt midsommarstången med spelmän som stod för musiken. Efter det fortsatte firandet med fina vänner hos min syster. 


Min bästa sommarfrukost?

Barfota på altan med kaffe och jordgubbar på youghurten.


Bästa sommarlåten?

Men va? Måste jag välja en? Jag är allätare som aldrig har koll på varken titel eller text. Så nynnar till det mesta. Men älskar loungemusik en varm sommarkväll med fina vänner.


Vad passar bäst på grillen?

Nästan allt grillat är ju så gott men grillad fisk vinner med färska potäter och en god sommarsallad till.


Vad dricker jag helst i sommar?

Mest vatten men sippar gärna på rosé eller bubbel om sommarkvällarna.


Vad ska jag läsa i sommar?

Jag är glad jag tar mig igenom en tidning med småbarn i huset. Men läser gärna en bra roman eller bra verklighetsbaserad bok i hängmattan i sommarstugan. Tips mottages gärna:)


Favoritplagg under sommaren?

Klänning, klänning, klänning:)


Bästa parken?

I min lilla stad Arboga är det Bergmansparken som erbjuder bästa lekparken för barnen och själv kan jag sitta på en filt och dricka kaffe och njuta sol:) Men får jag välja vilken som helst whole wide world blir det Central Park. Love, love, love!


Bästa badstället?

Sommarstugan. Jag är en badkruka men där kan jag ligga på bryggan och bara plaska med fötterna i på vattenytan. Min brors pool ligger också väldigt bra till som erbjuder strax över 30 grader. Där är det skönt;)


Nu hoppas vi på en varm och solig fortsättning på denna sommar!! 
3 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Härligt med en sommarlista!
  Får veta lite mer om dig är ju också trevligt:)
  Nu hoppas vi på en sommar med mycket sol och värme!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig sommarlista! Tack för att du delade med dig! KRAM

  SvaraRadera
 3. En kanonlista det där! Även jag skickade vidare till dig, kan ju bortse från det då ;)
  Vi ska oxå vara hemma mycket, Josef måste jobba hela sommaren (fast inte fulla veckor) så det bli svårt att ge sig iväg så mycket. Blir nog Hönö en del..

  Kram och ha en fin dag vännen,
  Catta

  SvaraRadera