måndag 28 juli 2014

Bara morgonjogg och sval luft

Har nyss hinkat i mig vatten och tagit igen mig efter morgonens löptur. Alldeles för varmt var det men så skönt efteråt så värt det. Tog mig till spåret som fanns på Böda alla fyra dagar vi var där förra veckan  vilket kändes så bra så nu ska jag hålla i det här. Och löpning passar mig perfekt. Löparskorna går att packa med överallt och jag själv bestämmer när jag ger mig ut. Perfekt i semestertider när väskan packas ur och om mest hela tiden.


Som idag då vi packar väskan för ett dygn i stugan. Det ska bli tokvarmt idag med så stugan med svalkande sjön nära blir perfekt. Det är sista semesterveckan för sambon, och för mig också alltså;), så nu ska vi ta vara på den. Inget planerat utan det blir stugan, baddagar och en och annan grillkväll. Underbara sommardagar alltså:)


Så packa om var det. Ska bara svalka mig lite till. För den må var det fulaste vi har i huset men den där luftvärmepumpen som sitter i taket är det bästa i huset just nu. Den satt där när vi köpte huset och inget vi behövde egentligen eftersom vi borrade för bergvärme och la in golvvärme överallt. Men så tänkte vi på heta sommardagar som dessa och nu när den sprutar ut sval luft så är vi väldigt nöjda som lät den sitta där. Tycker liten varm morgonmosig trollunge också tror jag:)Ha en fin dag!
Kram


5 kommentarer:

 1. det är så skönt när det är svalare i luften. de här behövde vi... skönt med jogging. vill ta tag i min träning. men avvaktar. bara gått tre veckor sen förlossningen. kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Så duktig du är som löptränar!
  Det är så skönt när man kommer in i det. Jag tycker också om att springa (även om jag haft ett lååånga uppehåll på över ett år;) och det är en träningsform som passar mig mycket bra. Var faktiskt ute en sväng ikväll så nu ska jag försöka ta tag i det:)

  Så fina bilder från dopet!

  Nä nu måste jag sova!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat med löpningen! Vi har också en ful värmepump som kyler ner huset skönt nu! Vi skaffade den första vintern när vi hade så himla kallt i vårt vardagsrum. Kram

  SvaraRadera
 4. Duktig du är som springer i värmen! Har legat på latsidan mina två första semesterveckor men tog tag i det igår igen. Det blev ett Friskispass och det känns idag kan jag meddela. Tanken är att jag ska ge mig ut på en kort löprunda idag....än så länge har jag inte lyckats slita mig från köksbordet och datorn...vi får väl se hur det går! :)
  Kram!

  SvaraRadera