söndag 6 juli 2014

Bara packat för dagar i sommarstugan


Vaknade rätt tidigt. Har en förmåga att göra det även fast inga barn är hemma och väcker mig. Ändå så är klockan i mig inställd på tidigt. Men var ju rätt skönt att få dra sig ett tag för visst fanns tröttheten där efter en jätterolig kväll igår. Så kul och vad det dansades och sjöng vid alla borden ju längre kvällen gick. Har bläddrat igenom bilderna och visst ska ni få se. Men senare. 


För just nu är jag färdigpackad för några dagar i sommarstugan. Och längtan efter mina tjejer kryper som myror i mig. Så har ingen ro att vara hemma. Jag åker ut till Elsa sovit med sin mormor, morfar, mostrar och kusiner i stugan i natt. Sambon kommer dit lite senare med Wilma som sovit hos farmor och farfar. Och vad kan vara bättre bot mot lite tungt huvud och gäspningar än sommarstugan, kluckandets från sjön, små söta barfota kusiner och en mamma och pappa som kommer pyssla om oss alla.


Så osminkad i mormorsblåa randiga shorts och knut på huvudet så känner jag sommarstugefeeling och att det faktiskt är semester. Och sommar. Så härligt så det pirrar i kroppen ju.


Hoppas ni har en fin dag, vi ses lite senare!
Kram på er


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar