söndag 13 juli 2014

Bara soffan, popcorn och fotboll

Soffkväll var längesedan. Kommer knappt ihåg senast vi hade det här hemma. Men ikväll när kvällen är något molnig och grå så tar vi en soffkväll med popcornskålen. Det är ju också final i fotbolls VM och inte ens jag som annars inte är så intresserad av fotboll vill inte missa en VM-final. 


Liten grön kvist balanserar upp vårt svarta och vita vardagsrum. Tillsammans med fikonträdet i bakgrunden. Snyggt så.


Så jag ska glutta på fotboll och kika in till er andra bloggare. Vilket jag ju gör nästan varje dag men i dessa varma sommardagar blir det mest på ajfånen. Men tycker det är så bökigt att lämna hälsningar där så ikväll ska jag ta igen det.
Så här sitter vi. Mätta efter gott och trevligt kalas. Tittar på fotboll, hejar på Tyskland och trycker i oss popcorn. 
Äkta söndagskväll:) Gör ni detsamma? eller vad gör ni annars?

Trevlig kväll vad ni än gör!
Kram på er!


1 kommentar:

  1. Vi kollade också på finalen! Jag är inte heller speciellt intresserad av fotboll, men VM tycker jag är kul!

    Vad fint ni har det!
    kram Malin

    SvaraRadera