måndag 14 juli 2014

Bara sötnötter och ny matta
Sötnötter alltså.

I väntan på att få umgås med vännen Karin ikväll så har vi umgåtts med syrran och hennes barn. Var hemma hela dagen och så här i efterhand så hade det nog varit en bra idé om vi hittat på något på eftermiddagen. Rastlösa och uttråkade barn är ingen hit:S


Nya matta kom idag. Äntligen och den är så snygg som jag tänkt mig. 


Nu ska jag starta läggningsrutinen med barnen och sen blir det ett glas bubbel med Karin och syrran. 
Måndagen kan ju inte avslutas trevligare:)


Kram på er och ha en bra kväll!


8 kommentarer:

 1. Hej!

  Fina barn & fin matta. Här stor är den & vad kostade den?

  Tacksam för svar!
  Ha enbra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linnéa!
   Den är köpt från Ellos och är 160x230cm och kostade 999:- Använde en rabatt så blev den lite billigare:)

   Hoppas du har en bra onsdag, kram fredrika

   Radera
 2. Så söta kusinerna är och så roligt de verkar ha ihop! Min sambos syster (min svägerska), vi har barns samma ålder också vilket är himla roligt speciellt när man har bra kontakt och träffas ofta! Kusinkärlek är ju som syskonkärlek:). Snygg matta, som allt annat i ert hem!

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de har jättekul ihop och de är så roligt att se! Och som du säger, kusinkärlek blir som syskonkärlek när de träffas så ofta! Kul att dina barn också har kusiner i samma ålder! Tack!! Är så nöjd med mattan:)
   Kram fredrika

   Radera
 3. Vilken härlig matta!
  Ha en underbar dag!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Så söta dom är :) Mattan ser jätte fin ut, en sån kan jag med tänka mig. Hoppas du har en trevlig kväll, låter som du har det i alla fall. Själv ska jag strax redan gå & lägga mig så trött idag samt vet att snart vaknar lillen om en timme eller två för mat igen.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Den är jättefin så är så nöjd med den. Beställde den från Ellos så passade på att utnyttja en rabattkod så blev den lite billigare:) Det gäller att passa på att sova när de små gör det. Med Elsa har jag sådan tur att hon äter inte på natten vilket är så skönt. Wilma däremot åt flera gånger så jag vet hur det är..! Kramar fredrika

  SvaraRadera