tisdag 1 juli 2014

Bara utflykt idag
Böcker. Wilma älskar böcker. Hon kan sitta en lång stund och bläddra i alla hon har. Och så läser hon högt för sig själv. Eller tar fram sångboken vi sjungit i så många gånger och drar av "ungfu ungfu, ungfu ungfu skä" (jungfru, jungfru....) högt och tydligt när den sidan kommer upp. Och på håll så kan man ju inte låta bli att le. Det är ju bara det finaste som går att lyssna en enkel förmiddag som denna.


Lika bra går det att flytta ut alla böcker när kusin är och hälsar på och vädret sol och värme.


Till favoritplatsen vid gungan. I hörnet på trädgården där lummigheten skärmar av mot varenda granne.


Och där sitter de, Med böcker som de läser högt ur för varandra. 
Så sött så jag smäller av. Hej på er!

Nu har vi nyss haft tjejernas farmor här på en kaffe och vi ska nu plocka ihop för en tripp till huvudstaden där vi och syrran med familj ska hälsa på en Sanna. Henne känner vi från Västeråstiden då jag och hon pluggade ihop. Insåg att det var 11 år sedan vi träffades första gången när vi började samma program på högskolan där. 11 år sedan. Det är ju inte klokt! Men det är så roligt att jag fortfarande har kvar så många fina vänner från den tiden. Lite skillnad från studenttiden bara. Idag kommer det vara 6 barn under tre år som håller oss sysselsatta. Inte riktigt som på studenttiden men jättekul ska det bli!

Så nu sätter jag fart. Men kika in lite senare så har jag knåpat ihop min sommarlista som rara Katarina med bloggen Sallyshus skickade till mig:)


Kram på er och ha en fin dag!3 kommentarer:

 1. Så söta, den sista bilden är fantastisk!
  Fint det blev med barngarderoben, smart att blanda ur olika serier =)

  Ska oxå knåpa ihop en sommarlista.. hoppas jag får tid ikväll :)

  Hoppas ni får en härlig dag!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. jag dör vilka underbara bilder!! Sötskruttar!!!!

  SvaraRadera