tisdag 22 juli 2014

Bara vara på Böda

Stranden på Böda alltså. Den. Är. Ju. Underbar. 


Två gånger tidigare har jag varit här och båda gångerna har det regnat och varit dåligt väder så nu var det tredje gången gillt. Och visst är det som många säger, Öland är bra fint alltså.Idag har vi legat på stranden hela dagen. Så skönt. Iaf när vi äntligen kom på plats. Två barn, dubbelvagn, soltält i blåsväder, trött Elsa roddar man inte bara upp sådär. En och annan irritation och svordom dök nog upp. Men sen så när vi väl var på plats var det så där tokvarmt och härligt. Sand mellan tårna och pocketbok som jag fastnade i. Tack för alla tips!! Jag har köpt mig ett av dem och ska berätta senare vilken och ge recension. Och stranden är superfin! Vit, mjuk och havet är långgrunt. Perfekt för en trollunge som leker i vattenbrynet. 


Så nu på kvällen är vi lite mer solkyssta och mosiga. Wilma har varit igång hela dagen så halv åtta sussade hon gott. Så nu sitter vi och njuter i solen utanför förtältet. För det är husvagn vi bor i och jag älskar det! Jag har så många fina minnen från många husvagnssemestrar som barn. Flera somrar som vi reste runt i Europa och fick se så mycket. Då var det mest viktigt hur lekparken såg ut på campingen men nu. Nu minns jag Danmark, Tyskland, Österrike, Frankrike och Italien på ett helt annat sätt. Så många fina minnen och så mycket vi fick se. Så jag har en lite dröm att få ta med mina barn på husvagnssemester ut i Europa. Det skulle ju vara bra mysigt:)

Men ikväll är det Öland. Och Öland är bra fint det med.

Kram och hoppas ni har en fin kväll!

8 kommentarer:

 1. så härligt ni har det i Böda. MångA verkar åka dit just nu. Något speciellt som händer där eller? kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är himla härligt! Men känner som du, det är så många som åker hit. Och det är jättemånga från min stad Arboga här. Inget speciellt som händer just nu men verkar ändå vara jättepopulärt att åka hit. Kanske typiska semsterveckor här nu!
   Ha en fin dag, kram fredrika

   Radera
 2. Ja Öland är allt bra fint!
  Super fina bilder..;)
  Fniss...va gullig du är som drömmer om husvagnssemester...huuu det är det värsta jag vet...jag vill bo på hotell..;)
  Eller jo nån natt kan gå bra och särskilt om det regnar. Ligga i en husvagn o läsa när regnet smattrar är mysigt...men flera veckor..huuu nääää...hihi..tur vi alla är olika..;)
  Kanske för att vi bodde 6 pers i en Pyyyyytte liten husvagn då jag var liten o var på semester...
  Kram Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad tur man är olika! Nu är jag också tokbekväm, hotell är ju bra skönt och skulle aldrig någonsin tälta eller resa som packade sillar. Men vi hade en stor bekväm husvagn med bra plats för alla och då var det ett mysigt sätt att få se Europa när vi var barn. Men är det bara jag och Tobbe så väljer vi hotell:)
   Kram fredrika

   Radera
 3. Visst är det härligt på Öland och Böda!!
  Vi var i Böda, fast på Vita Sand i lördags med Sofi o hennes sambo ju.
  Å jag håller nog med Katarina där, tält o husvagn det är inte min melodi... Å himmel den där sommaren när vi hyrde värsta största vagnen o åkte runt i Sverigt. Efter en vecka lämnade pappa tillbaka den... Kvinnan som hyrde ut den sa att "ni har ju hyrt den i två veckor?" Näää, jag vill hellre ha kvar min fru sa pappa ;-) Ha ha ha, så det kommer nog från den sommaren. Vi är inte campingmänniskor helt enkelt. Tur det finns stugor och andra alternativ för såna som oss;-)
  Njut och ha det toppen nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superhärligt och stränderna är så fina att sola och bada på!
   Ja, tur man är olika..haha! Kanske tur din pappa lämnade tillbaka husvagnen! Jag är jättebekväm av mig så stort och bekvämt ska det vara. Ingen "sunes sommar" variant här heller. Och absolut inte tält! Men åker gärna på på husvagnssemster med barnen och annars så bor jag helst på hotell:)
   Nu ska vi njuta ännu en solig dag här, kram fredrika!

   Radera
 4. Så mysigt ni har det! Skönt att ni hade tur med vädret. Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Ni verkar ha haft en super mysig semester, fint på öland. Var några årsen jag var där nu men åker gärna tillbaks snart igen. Kram

  SvaraRadera