söndag 20 juli 2014

Bara vara redo för Öland


Ett annat loppisfynd jag fick med mig hem i lördags var en trådkorg. Vi äter en hel del grönsaker och frukt här hemma och jag tycker det är trevligt att ha de framme på banken när jag ska göra mig en sallad t.ex. Och nu hittade jag ett som jag tycker passar in i vårt kök. 


Tillsammans med fikonträdet och blått porslin gav det lite snygg bistrokänsla i vårt kök.Hej denna kväll, 

Nu är vi redo. Nästan iaf. Jag blir aldrig helt klar med packningen när vi ska bort någonstans. Nästa varje gång är jag uppe och väntar jag på att en maskin med tvätt ska bli klar så jag kan hänga den och få med mig ytterligare några plagg. Att man aldrig lär sig.. Men jag passar på att skriva inbjudningskort till Elsas dop och får lite annat pappersfix ordnat. Kvällarna är oftast min effektivaste tid och jag tycker om att emellanåt vara vaken länge och få undan en massa fix, så gör inte jättemycket att tvättmaskin brummar ute i tvättstugan ett tag till.

Så Öland i morgon och det ska bli så kul. Och skönt. Skönt att rymma lite längre hemifrån där det bara är sol, bad och avkoppling som gäller. Och såklart sand överallt, solkräm som kladdas och äts av Trollunge, ett parasoll till Elsa som vi förmodligen aldrig riktigt kommer hitta någon bra plats till. Och säkert så varmt om nätterna att man dryper bort. Men ändå. Det är små problem som vi nog ska kunna hantera. Vi ska ju på semester.


Hörs imorgon igen!
Kram

  

6 kommentarer:

 1. Härligt med semester... öland är bra fint. kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Vilken söt trådkorg du fyndat!
  Nu har jag läst ikapp lite här (tror nog min bloggpaus börjar närma sig slutet för nu börjar jag bli så sugen på att blogga:)
  Så du har varit här i Örebro, så trevligt! Kungsgatan 1 är en favorit faktiskt och på CE kan man hitta mycket fint.
  Vi var ju på Öland över dagen i Lördags när vi besökte Anna. Vi fikade på Gårdby café och spanade in en till inredningsbutik som jag glömt namnet på (någonting med mic.. hette den:)
  Sen var vi ju på stranden med och åt kvällsmat i Borgholm, jag har aldrig varit på Öland men tyckte det var supertrevligt:)

  Ja men visst var det Mikael Wikers bröllop. Han och G har ju spelat och coachat ihop i många år:)

  Ha en superhärlig tid på Öland nu!
  Kör försiktigt:)

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Välkommen till ön! Hoppas ni ska trivas och får en underbar semester!

  Mvh/Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ska bli så härligt och jag hoppas ni bjuder på mycket sol och värme;) Det har jag hört ni är bra på:)
   Ha en fin dag! Kram fredrika

   Radera
 4. Å så fint det är i ert kök:))
  Som Sofi skrev gjorde vi en dagsutflykt till Öland i lördags:) riktigt härligt!
  I Löt precis vid kyrkan finns en butik som heter Vic o Mik, de har mycket fint.
  Inne i Borgholm har du Mittbrods som är en fin butik!:)
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna!
   Å vad bra med Ölandstips! Jag är inte så berest där så tar tacksamt emot dem:) Vad mysigt ni verkar ha haft det med Sofis och hennes G!
   Ha en fin dag, kramar!

   Radera