torsdag 3 juli 2014

Bara vardagsrum och så nära fredag


Kommer ni ihåg att jag berätta att jag beställt en ny matta? Och nej, den har inte kommit än. Fanns på lager men ändå ska det ta så långt tid. Nu såg jag iaf att den var skickad så kanske kanske kommer den innan helgen. Har också hittat en jättesnygg lampa som jag tror kommer klickas hem till vardagsrummet. Och ser ni vilken fin skål med lock jag fick av min Karlstadsvän när de var här för några veckor sedan. Perfekt size till fredagsgodis:)


En söt lila blomma från en fina vän fick jag i veckan som gjorde sig fint i vardagsrummet.


Annars samma lika i vardagsrummet som sist. Men även fast jag har planer för det här rummet gå gillar jag att det är avskalat nu på sommaren. Vi är inte här jättemycket och små trolllungefötter tar med sig både lite gräs och smuts utifrån när hon springer in här så den här enkla möbleringen passar mig både i smaken och städmässigt:)


Hej torsdag!

Den här veckan går framåt som i någon dvala där jag inte riktigt har koll på dagarna. Längtan till veckans fredag har funnits i mig hela veckan då sambon går på semester. På vägen har vi målat, fått en massa småfix klart så vi ska kunna slappna en del de fyra veckor vi har tillsammans. En lekstugan har sambon bestämt han ska göra till tjejerna men det är ett kul projekt. De här småfixen som stirrar på en hela dagarna är mycket jobbigare att gå och titta på tycker jag när vi ska vara hemma. De nya fönstren har fått foder och fönsterbläck och senare idag ska jag visar hur bra det blev. En bild på framsidan alltså vilket jag aldrig tror varit med här på bloggen;) Men ni ska få se vilken skillnad vi gjort där.


Nu ska jag se här vad Wilma vill hitta på. Vi ses lite senare!

Kram kram

3 kommentarer:

 1. Här letar jag också efter vardagsrumsmatta, men kan inte hitta den perfekta... Ska bli roligt att se din! Ert vardagsrum är så fint precis som det är.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh jag har oxå semester efter morgondagen!
  Ska bli så skönt!¨
  Superfint i vardagsrummet som det är !!
  Alldeles lagom!
  Ha det gott!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Ditt vardagsrum är to die for....
  Så himla snyggt... Älskar det! Ha en fin vecka o helg. kram

  SvaraRadera