torsdag 3 juli 2014

Bara visa framsidanHade min tjej med mig ut när jag tog några pics på vår framsida idag:)


För en vecka sedan såg framsidan ut så här då sambon höll på att byta fönster. (Ni kan skymta att de högra fönstret är det som satt innan.) Å hjälp säger jag bara. Man kan ju undra om vi slog oss fram med såg och yxa när vi skulle in till huset. Mycket plantering framför huset som vi tyckte gömde huset för mycket. Men en hel del fin plantering för har räddat flera perenner som jag flyttat till andra platser i trädgården. 


Idag ser det ut så här. Sambon har gått loss med röjsågen (och jag tror postlådan fick sig en törn också;)) och fasaden är vitmålad. De tre fönstren ni ser har vi satt dit alldeles nyligen. De högsmala sitter i hallen som vi renoverade och förlängde för ett tag sedan och fönstret gjorde stor skillnad för ljuset. De två andra fönstren har vi bytt från de som satt tidigare som var ett par mindre källarliknande fönstren som vi inte tycker var nå trevliga att ha på framsidan. Så från att de bara satt två små fönstren så sitter där nu tre större fönster som vi tycker har gjort huset mycket trevligare. Och framför allt så gillar vi att vi kan se ut på framsidan mycket bättre nu.
Lilla tokan:)När vi köpte huset var det ett enda stort hobbyrum innanför denna vägg men nu är det alltså hall längst till höger och innanför de två andra fönstren är rummet som ska bli tv-rum. Härnäst väntar vi på en kollega till sambon som ska komma och hjälpa oss gräva upp allt som växt här. Istället ska det bli en yta med fin småsten där jag tänker mig ha stora krukplanteringar som bl.a. formklippt buxbom. Istället för plattorna som vi har på uppfarterna idag ska det ligga snygg stenläggning som också ska få bli en låg mur där gräsmattan slutar.
En tuff jeanstjej är vad hon är vår trollunge. 


Och när vi köpte huset så såg det ut så här! Vilken skillnad det blir:)


Gokväller!

Ett sent inlägg och jag blir inte långrandig nu. Har kikat på Ernst och tjattrat med syster i telefon. Ses vi inte som vi inte gjort idag så blir det istället ett långt samtal på telefon:) Men nu ska jag ta lite mer jordgubbar och sedan måla andra lagret vitt på Wilmas golv. Sen ska jag sova, sova, sova!


Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Det borde jag med göra nu, zzzz ;-)
  Så fint och vitt det blir:) O skönt att få bort det som skymde sikten med kan jag tänka mig:)
  Natt natt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Wow det blev verkligen skillnad för hela intrycket av huset, supersnyggt!

  Hoppas ni har sol idag, PIllan

  SvaraRadera
 3. Så fint det blir vännen! Kommer bli toppen! KRAM

  SvaraRadera
 4. Tänk vad lite röjning och fönsterbyte kan göra så även halvgalma hus som våra kan bli fina. Och er lilla fotomodell borde ju vara med i någon kampanj för fina kläder.. Kram Helena

  SvaraRadera