fredag 22 augusti 2014

Bara altansoffan

Vilken muntergök som sitter där va? Men även fast det inte ser så ut på Wilma så är vi sååå glada och nöjda över soffan sambon byggt. Det var ju inte tänkt att soffbygget skulle bli så här stort i år men nu blev det så och glada är vi för det:)


Lite gladare:)
Och vi har knappt hunnit suttit i soffan men idag bjöds det på skönt väder så kuddar och filtar slängdes ut på soffan och vi har hängt här emellanåt och bara chillat lite.


Och nu är det ju inte alls så fixat som jag tänker mig att det ska vara nästa år. Förstå att jag redan längtar till nästa sommar när årets knappt är slut.. Men åh vad fint det ska göras här då!


Där krukorna står vill jag bl.a. ha en platsbyggd stooor planteringsmöbel med höööögt gräs i som ramar in hörnan lite. Och vindruvsskottet som jag grävt ned på anda sidan planket (bidde inget kort för det är mest två klena pinna som sticker upp) hoppas jag ska trivas och vilja växa upp och täcka planket så det lummar till det fint. 

Men så länge kan vi iaf hänga här och chilla och ha det lite skönt:)


Men nu är vi inne. Efter en skön dag ute i trädgården och i lekparken med syster och alla kidsen. Luften och solen har varit så skön idag så det känns helt okej att det blir lite höstigt. Men nu sover barnen och sambon grejar ute i tv-rummet. Elektrikern är klar där så nu ska väggarna göras klara för tapet. Jag vet, han är bra duktig sambon och sliter på han. Så bäst jag slår igen här och kolla till han lite:)


Kram på er och ha en fin kväll!

6 kommentarer:

 1. Det är ju så fint så fint, vilken underbar och rejäl platsbyggd soffa, snyggt!
  Du får gärna babbla om nästa sommar och prata om vad ni ska göra och inspiration, för jag längtar oxå dit när det gäller fix, då ska vi oxå slå i en högre växel :)
  Fast först så kommer jag faktiskt njuta av hösten och lite av vintern, gillart ;)

  Kram och ha en mysig kväll med din duktiga karl!
  Catta

  SvaraRadera
 2. Ser jättefint ut! Kommer nog bli en mysig hörna att njuta i.
  Planerna på vindruvsrankan bakom som slingrar lite över kanten sedan blir ju superfint och mysigt!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev!!!
  Nu gav ni oss nya idéer om hur man kan göra ute på altanen......
  Erat hus liknar vårat, vi har samma sorts tegel, men vi har målar vårat med vit siliconfärg.
  Vi får fundera på hur vi skall göra ute:-)
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Men så snyggt de där blev... Hur mysigt som helst!=) Ha en fin helg. Kramar Jannice

  SvaraRadera
 5. Så himla fint det blev!! Kanon! Förstår att du längtar till nästa sommar redan...hoppas hoppas att denna sommaren får visa någon fin dag till...fast just nu verkar det tyvärr inte så...
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Åh sååååå fint! Jag sitter just nu och letar inspo för vårt altanbyggande och jag vill se mer av er altan!!! Pleease please
  Med vänlig hälsning,
  Cecilia

  SvaraRadera