lördag 16 augusti 2014

Bara dopdag


Elsa Anna Johanna

Idag döps du älskade unge!

Och nu är vi förberedda så jag hinner till och med kika in här en snabbis. Hade någon fråga mig för två timmar sedan hade jag skrikit nej rätt ut och sett ut som ett åskmoln bland byttor, vimplar och jordgubbar. Men nu så. Tårtor är klara, kött ligger i marinad, vimplar på plats i trädgården och jag själv har klänningen på mig.

Så nu kan snart dopdagen börja, kommer bli en fin dag det här:)

Hoppas ni också får det!

Kram till er!

4 kommentarer:

 1. Önskar er en lyckad dag. Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Hoppas du njuter ordentligt på lilla sötnosens dag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni haft en riktigt fin dopdag! Vi har varit på tvillingdop idag, åh så söta de små sessorna var! Kram Bea

  SvaraRadera
 4. Så fina namn & så fin bild. Hoppas ni får en fin dopdag, vi hade våran igår för lillen så det är avklarat helt slut idag :) Kram

  SvaraRadera