tisdag 5 augusti 2014

Bara en myskväll inne
Det är inte mycket men äntligen kom det lite regn. Vädergudarna verka bara vilja droppa lite regn över oss som bor i den delen av Sverige som verkligen skulle behöva skyfall just nu. Som jag sa tidigare, det är ju fruktansvärt det som händer.


Så ikväll sitter jag här med en pocket och dricker chaithe. Inte för att det på något vis är kallt men det höjer ju mysfaktorn:) Och gott är det. Och sambon ligger i soffan bredvid mig och hittade filmen Pearl Harbor" på någon kanal som jag gluttar upp på emellanåt.


Och den här läser jag. Läser inte ut den lika snabbt som "livet efter dig" (som ni bar måste läsa om ni inte läst den) av samma författare men den här är bra den med. Det är något när jag kommer hem från semstern. Har inte lika lätt att bli fast i en bok hemma. Alltid något som pockar på min uppmärksamhet så den här tar lite längre tid men än så länge bra så får bli kvällens boktips:)


Hoppas ni har en mysig kväll ni med!
Kram så ses vi snart igen
7 kommentarer:

 1. Du har så fint hemma!! :) Har köpt flera pocket bland annat sophies historia. Just nu läser jag solviken av Annika Estassy, rekommenderas INTE ;) , har inte läst klart men seg. kanske får gå tillbaka till deckare ? :) Men Livet efter dig var bra, sträckläsarbok. Testade citronkladdkakan också, den var supergod!! aldrig bakat denna. bara vanlig kladdkaka. citronkladdkakan var snäppet godare än choklad. Hoppas du haft och har en mysig innekväll . Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Agneta!!
   Då ska jag inte lägga den boken på minnet;) Vad kul att du bakade citronkladdkakan! Det var första gången för mig när jag bloggade om den och tyckte så mycket om den. Snäppet godare än vanlig faktiskt:) Ha en skön dag!! Kram fredrika

   Radera
 2. Svar
  1. Tack söta du!!:)
   Kramar och ha en fin dag!

   Radera
 3. Så mysigt! Med chai och Moyes kan det inte gå fel ;-) Ni har så fint hemma dessutom! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!! Ne, riktig myskväll blev det och idag regnar det så blir en skön innedag:) Kram fredrika

   Radera
 4. Så fint och mysigt det är hos dig! Jag blir alltid så glad och inspirerad när jag tittar in här.
  Ja fy så hemskt det är med skogsbranden som härjar. Så många som blivit drabbade och så snabbt den sprider sig, inte klokt ju!
  Kram

  SvaraRadera