onsdag 20 augusti 2014

Bara en skogsutflykt

Igår var vi på skogsutflykt och som Wilma sa " de var mysit att gå på tigen" Och visst var det mysigt att gå på stigen i skogen. Så skönt och det är måste vi göra oftare i höst! Vi var i skogen precis bakom huset jag växte upp i där mamma och pappa ännu bor idag. Så nära för hundpromenader, springtur eller bara plocka det första vitsipporna när våren kommer. Bor alldeles för lång från skogen som det är idag...


Och den här gullhönan Ellen hon hittade blåbär. 


Som kusinerna mumsade sig blåa runt munnen av:) 


Och Hubbe var med som snart fyller 1 år. Favorit hos Wilma och han är så snäll mot barnen (och tur är ju det för han har ju sina andra mindre charmiga unghundsfasoner). Kanske för att de alltid "tappar" ned mat till han när vi äter där men iaf:) 


Vill Wilma hålla kopplet så finner han sig i det:)
Så vi njöt av den sköna skogsluften, mumsade muffins och blåbär. Och sprang sedan hem i spöregnet för visst kom det innan vi hann hem..haha Men det glömde vi snabbt så skogsutflykt måste vi göra oftare. 

Godmorgon!

Det blir utflykt idag med. Men idag tills storstan Västerås för att besöka ett mysigt utflyktsställe. Så dags att sätta fart för när vi ändå är där ska ska lite snabbshopping hinnas med innan. 

Ha en bra dag!
Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar