onsdag 6 augusti 2014

Bara ett loppisfynd

Att fikonträd är en favorit hos mig har säkert framgått eftersom de syns lite här och var mest hela tiden. Och jag tycker det blir allra snyggast i en ruffig keramikkruka som jag tycker man lättast hittar på loppis. Rysligt billigt om inte annat.. Denna ovan hittade jag på loppis i min stad för fyra fjuttiga tior igår när jag svängde in där på vägen till Ica. Hade sedan vit sprayfärg hemma som jag sprayade på så vart den perfekt.


Idag kom det inte bara några droppar regn utan vaknade till ett smatter mot fönstret. Så skönt, rena befrielsen enligt mig. Solen och värmen ska komma tillbaka i morgon men säkerligen med mycket lättare och skönare luft. Så idag är det innedag. Ska städa av lite nu på förmiddagen och ta rätt på en hög med tvätt. Sen blir det lunch med en kär vän.


Ha en skön onsdag fina ni!
Kram

7 kommentarer:

 1. Snygg ruffig keramikkruka, helt i min smak!

  Är du intresserad av ett samarbete med mig och min ljustillverkning kanske? I så fall är du välkommen att kika in på min blogg i dag och anmäla ditt intresse.

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Jättefint!!

  Håller med dig, såå skönt med en inne/pysseldag.
  Älskar sommar & värme men en dags vila är toppen sen är vi redo igen, eller hur du..;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vilket fint fynd! Sprayfärg gör alltid susen! Kul att återanvända och göra till "nytt"! Ha en go dag

  SvaraRadera
 4. Fikonträd är så fina. Har dock ingen själv. Men det blev ju supersnyggt med den krukan. Kul att göra fynd på loppis. Ha en fin dag. kram Annika

  SvaraRadera
 5. tjusigt loppisfynd!

  undrar vad du har för kamera? du får så bra bilder tycker jag. kram

  SvaraRadera
 6. Snyggt loppisfynd till fikonträdet. Kram Anita

  SvaraRadera
 7. Det där är ju ett så himla bra tips, att loppisfynda och sprayfärga :D
  Ha en fin helg

  SvaraRadera