lördag 23 augusti 2014

Bara ett tipi

Elsa har fått sig ett tipi.
Ett alldeles underbart tipi av sin moster, morbror Joel och kusiner i doppresent. Det var tre stora paket och när jag öppnade första så förstod jag direkt att min pysselsyster varit igång. Förmodligen varit uppe långa nätter dagarna innan dopet för att bli klar. 


Den fina lilla kanin fick Elsa också i doppresent.Och det var inte bara ett tipi hon gjort. Utan också vimplar som hon hade klippt och sytt ihop. Likaså kuddar och den tunna madrassen som ligger i botten. Och så hänger det en ledslinga i form av stjärnor och lyser mysigt på kvällen.Och så här fin är den i Elsas rum. Där det mest är storasyster som kryper in och läser en bok eller bäddar om sina dockor och nallar. 

Underbar är den, Elsas tipi. Av en lika underbar moster.


Hejsan!

Hur mår ni? Jag mår så bra. Den här förmiddagen bröllopsfixas det här hemma. (Nono, inte mitt eget:)) Håret lockas och sätts upp, naglarna målas och massa annat fix. För idag vankas det bröllop och det ska bli så roligt! Det är vår barndomsvän som gifter sig och bröllop är ju alltid så roligt att gå på. Och vackert. Kan ju bara tänka mig hur vacker vår vän kommer vara. 

Så ett snabbt hej från mig och önskar er en härlig lördag!

Det ska jag ha! 
Kramar


14 kommentarer:

 1. Åh så fint det är, verkar ju supermysigt att få krypa in där och bläddra i böcker.
  Vad roligt med bröllop! Hoppas ni har det riktigt skoj :).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så duktig min syster:) Och Wilma tycker det är supermysigt där inne så tror nog att det blir favorit hos båda sen:)
   Bröllopet var så fint och roligt! Det är ju alltid något speciellt med att gå på bröllop. Alltid så fint!
   Kramar fredrika

   Radera
 2. Men jösses vad fint! Så mysigt för flickorna.

  Kram Daniela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, supermysigt! Så glad att syster gjort det till dem:)
   Hoppas kvällen är bra hos dig!
   Kram

   Radera
 3. Men så fin. Kommer ihåg att min mamma sydde ett tält till mig när jag var liten. Det ogilladesstarkt eftersom alla andra barn fick köpta tält. Men nu blir man sannerligen glad när någon ansträngt sig och sytt ett. Min dotter tyckte det var superfint. Tänk om jag skulle kunna sy ett till mitt lilla barnbarn. Har hon någon beskrivning eller?
  kram helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Blev bara så rörd över all tid hon lagt ned! Ska höra med henne för tror hon j gjorde efter en beskrivning hon hittat på någon blogg. Så återkommer med vilken.
   Kramar

   Radera
 4. Men himmel såååå fint!!! Vilken dröm!!
  O jag vet, jag är oxå moster och vad gör man inte för sina syskon barn <3
  Hoppas ni har en magisk kväll på bröllopsfesten :))
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den fin!! Och blev ju rörd över tiden hon lagt ned på det. Men håller med dig, jag är också moster och den är en häftig känsla det med<3
   Bröllopsfesten var så lyckad och rolig!
   Kramar

   Radera
 5. Kul med bröllop! Själv älskar jag bröllop. De är underbart att få gå på. Hoppas ni har de fint. Själv är man förkyld. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det roligt att gå på och vi hade så kul:) Hoppas du mår bättre!
   Kramar

   Radera
 6. Svar
  1. Tack! Är så glad över det:)
   Kramar

   Radera
 7. Åh det är ju helt underbart!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, supermysigt är det för tjejerna. Och så glad att syster lagt ned tid och gjort det:)
   Kramar

   Radera