söndag 3 augusti 2014

Bara fått en sval kväll

Det har varit så kvalmigt och hett idag så jag vet inte vad. Helt enkelt inte skönt om man får säga så.. Inte har har det mullrat heller som jag hoppats på för luften behöver rensas kan man lugnt säga. Men nu äntligen börjar det bli svalt och jag och sambon har ätit en sen och enkel middag. Har så svårt att äta i denna värme men nu på kvällen smakade det gott.


Så omelett blev det. Men kryddad korv i och massor av basilika och tomater ovanpå. 


Och nu har jag fastnat framför filmen Masjävlar, är inte den mysig så säg? Men ska ta mig härifrån och plocka undan på altan, måla en sista vända på möblerna som står där ute. Det är ju ändå himla skönt ute nu:)


Önskar er en fin kväll!
Kramar
3 kommentarer:

 1. Idag tycker jag att det varit alldeles för varmt och fuktigt.......men jag klagar inte haha. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Idag har det verkligen varit varmt, nästan för varmt. Man får låta sig slappa och ta det lugnt så går det lättare.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Här är också så varmt så man dånar, men jag klagar inte, föredrar ju ändå värme mot kyla. Det är väl att vi svenskar inte är vana att ha så varmt och inte så länge heller.
  Kram Helena

  SvaraRadera