tisdag 19 augusti 2014

Bara fått kväll med höstkänsla


Kändes dagen höstig så ska vi inte tala om kvällen. Har för mig att vi förra året hade sommarvibbar ända in i oktober om jag inte minns helt fel? Men i år verkar det har slagit om över en natt bara. Så efter en skogsutflykt med både solsken och spöregn (dock väldigt mysigt och gillad) så har jag kurat upp mig i soffan med muffins från dagens bak och chaithe. Och skämskudden. För med hösten kommer idol och så här i början är skämskudden ett måste;)


Och kvällen började skymma för längesedan så det är tända lampor och tända ljus överallt i huset. Och filtar som lätt går att nå för att dra över benen. Rätt mysigt men det får gärna komma ännu några sommarvibbar:) Men ikväll, höstmys och idol. Och så fnular jag på ett erbjudande jag fått som känns roligt och spännande. 

Önskar er en trevlig kväll!

Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt det ser ut hemma hos er.
  Jag har missat Idol men jag ska försöka se det imorgon. Både kul och skrämmande på en och samma gång. ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Så gott med muffins!
  Blev riktigt sugen på något sött nu men ska försöka hålla mig för magens skull:)
  Så mysigt med en skogsutflykt! Är det något som kropp och själ mår bra av så är det skogsluften och att få vara i skogen. Jag skulle tillbringa mycket mer tid i skogen om jag bara hade tid eller tog mig tid rättare sagt:)
  Ja du, skämmskudden har varit framme här med;)

  Kram på dig fina du!

  P.s Snart ses vi på eventet och det ska bli så kul!!!!:)

  SvaraRadera
 3. Hej! Ja, hösten kom direkt... Inte alls som förra året, ja då hade vi ju sommar länge. Kom ihåg att vi badade ända in i september! Hoppas det kommer tillbaka, jag är inte riktigt redo för höst ännu, den mörka tiden är lång nog ändå. Så mer sol och värme beställer jag!
  Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera