torsdag 28 augusti 2014

Bara ha lite städhjälp
Från tv-bänken i vardagsrummet så ser man ut i kökets matdel. Ett tips förresten som vi gjorde med tv-bänken var att vi hoppade över att sätta dit bakstycket på en av sektionerna och istället stuvade in alla sladdar och kontakter som låg bakom och som då hux flux försvann och det blev betydligt lättare (och snyggare) att ställa bänken mot väggen. Jag hatar högar av trassliga sladdar så det här blev jättebra!


Och jag har då fått mig en lite hjälpreda när det ska städas. Och det är inte Wilma för hon är varken särskilt noggrann eller effektiv. Snarare rätt slarvig och slösar sååå mycket vatten:S 


Istället är det den lilla svarta lådan under väggskåpet. En självgående dammsugare från Samsung minsann. Nu studsade inte jag av glädje när jag kom hem, och sambon satt i soffan och sa att han städade, vilket man ju skulle tro och kanske tycka att jag borde. Utan jag blängde på den surrade saken som åkte runt och gick efter den som någon slags städpolis…haha, men jo, den sköter sig bra. Så när vi går ut på dagarna så åker den runt här hemma och städar av golven och när han blir trött så åker han "hem" och laddar batteriet. 
En skötsam städhjälp med andra ord, och det är ju rätt fint det:)

(och nu inser jag att jag kallat honom för "han" i texten. Inget konstigt med det)Nu ett litet träningspass här hemma och sedan svara på mejl som ramlat in!

Ha en fin kväll så ses vi i morgon!


2 kommentarer:

  1. Har faktiskt funderat om en sådan hemhjälp är bra. Klarar den att gå över trösklar och mattkanter?
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Heh vilken toppen städhjälp, sån skulle man ha =) Gillar växten på din på första bild, men vad heter den?? ååh vilken dum fråga hihihii men den är så fiin =D
    Kram Linda

    SvaraRadera