måndag 25 augusti 2014

Bara ha måndag
Så var det måndag igen och det är vardag. Inte så mycket målade naglar (som passades på att göra innan bröllopsmiddagen då det låg ett passande naggellack i en trevlig påse alla gäster fick på hotellrummet. Hinner aldrig det hemma fast jag både tänker och vill att jag ska) eller klänningar idag men två små tjejer som pockar på min uppmärksamhet. Och det är fint det med, himla fint till och med. Det blir nog en tur i skogen idag. Bara för att det är så himla skönt och mysigt.

Och så är det en vecka som bjuder på så mycket annat roligt. Ska på en intressant föreläsning i mitten av veckan och i helgen är det det trevliga bloggeventet jag sett fram emot så länge. Ska bli så roligt!

Så efter en bra helg så har jag en minst lika bra vecka framför mig!

Vi börjar med måndag och en dag med mina tjejer.

Ha en fin måndag så ses vi snart igen! 

7 kommentarer:

 1. Ja, ny vecka igen. Vad det rusar iväg! Hoppas det kommer tillbaka lite värme och sol till helgen. Vi har ganska ruggigt här...
  Vad kul med Bloggeventet. Jag hade tänkt att åka, men mannen är bortrest och jag ska springa Nattloppet här i stan. Hoppas det blir fler gånger. Ha det så kul.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör det ja! Snart är augusti också slut.. Men hoppas det kan sluta i lite solsken och värme:)
   Ja, ska bli så kul! Tråkigt att du inte kan komma men hör ju att du ska var väldigt duktig istället:) Heja du! Och som du säger, det blir fler gånger:)
   Kram

   Radera
 2. Du är så fin! Fantastiska bilder. Puss

  SvaraRadera
 3. å vilken fin klänning. var kommer den ifrån?=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jannice! Den är från HM för 299:-. Ett kap ju:)
   Kramar

   Radera
 4. Så vacker klänning. Längtar till på lördag ska bli så kul att träffa alla "på riktigt". Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ska bli så kul ja, längtar såå jag med:))
   Kram så ses vi snart:)

   Radera