söndag 17 augusti 2014

Bara haft dopdag

Nu är hon döpt vår lilla Elsa! I vår stads "lilla"kyrka tillsamman med familj och släkt.  


Och det gick så bra i kyrkan. Elsa var snäll och hon fick rätt namn av prästen:) Och vår vän Martina sjöng så fint för Elsa. Vi hade valt låten "skymtar för en stund" (av Uno Svenningsson) med Sara Isaksson som är så fin. Ett tips till er som går i dopsångstankar. Tips två är Martina som sjöng den jättevackert;)


Små söta kusiner som hade lite myror i benen och var runt lite överallt. Och Ellen sötnosen sjöng"lilla glis" för oss där i bakgrunden:)


Tjejernas fina kusin Axel:)


Och vi hade många i vår familj och släkt som var med och delade denna dag med oss. Här är det min mormor som är fram till Elsa.


Självklart försökte vi oss på de traditionella familje - och generationskorten. Där alla tittar åt olika håll och barnen springer fram och tillbaka. Men spelar ingen roll, nu har vi dem iaf:) Och här är det jag med mina kära föräldrar.


Hej vänner!

Så här dagen efter dopdagen har det varit en riktig dayoff. Bara att vara slö är nästan jobbigt:S Men vi är så nöjda och tacksamma över gårdagen. Så fin dag och kväll så tack alla inblandade som var med!


Nu har vi varma mackor i ugnen och sen väntar en skön och mysig söndagskväll!

kram på er!

8 kommentarer:

 1. Så härligt att allt gick bra vännen! Här väntar också en mysig söndagskväll! Vi har till och med tänt en brasa idag eftersom regnet har öst ner hela dagen idag! KRAM

  SvaraRadera
 2. Vilket fint dop ni verkar ha haft! :-) Vad kul att du delar med dig av er lyckade dag! Du hade helt rätt i att citronkladdkakan gjorde succé. Den är ju supergod, så den gör jag fler gånger! Ha en mysig söndagkväll! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Det var jättefint och vi är så nöjda och tacksamma över dagen:)
   Åh, va kul att det blev succé, anade väl det:) Har också gjort om den och kommer göra det fler gånger!
   Ha en bra kväll, kramar!

   Radera
 3. Va härligt med dop:-) & fina är ni . Ha en forsatt mysig kväll. Kram/Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Det var jättelikt och vi är så nöjda med dagen:)
   Ha en bra kväll, kram!

   Radera
 4. Vilka fina bilder från ert dop.
  Nu är det nattadax för mig, gäller att ladda för nu sätter terminen igång på universitetet ;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Haha, våra likheter fortsätter, vi hade nämligen också dopdag igår! Ni verkar också haft tur med vädret, så härligt!! Känner igen det där med att försöka samla alla på kort, blir mest bara kaos men det kanske är det som är charmen! =)

  Det är väldigt roligt att ställa till med dop, men samtidigt väldigt skönt när det är över och allt har gått bra!

  Ha det gott!
  Kram malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Och vi hade tur med vädret vi med så lika där med:) Visst är det skönt när det är över ja.. har typ inte tänkt annat än dop förra veckan:S
   Ha en fin kväll, kramar fredrika

   Radera