söndag 10 augusti 2014

Bara "håliväggen" ångestIdag har väggen där vi har tv´n fått lite kärlek. Det har endast varit tv´n som stått på en halvklar beståbänk tills idag.


Men nu finns lite lull lull där också. Men ännu inga tavlor på väggen. Hade så gott som bestämt mig vad som skulle upp på väggen men så kom "hål i väggen" ångesten. Kanske skulle ha bara en stor tavla istället. Eller flera små. Jag bli alltid så men tycker ju inte heller om att ha onödiga hål på väggarna.. Tur de är snygga och ha som det är nu så får jag fundera lite till:)


En ny rosa hortensia följde med hem från Blomsterlandet idag. 


Men bättre är det iaf. Och det är bestå (två parskåp med måtten 40x38x120 och högblanka dörrar till det) som står på golvet längs hela väggen. Jag älskar ju förvaring. Fullkomligt älskar. Och bestå är snygg så den är passar perfekt på tv-väggen. I skåpet längst till vänster har vi dessutom tagit bort bakstycket och stuvat in alla sladdar så tar inte de en massa plats.


Gokväller, 

Har vi gottat och njutit av medeltiden i två dagar så har vi varit desto mer produktiva idag här hemma. En tur till Ikea och Blomsterlandet på förmiddagen gjorde att vi på eftermiddagen har monterat nya skåp i Wilmas rum, kompletterat tv-bänken och även köpt en bänk som ska få stå i vardagsrummet. Och i trädgården är nu en Annabelle nedgrävd. Och näva och aster planterade. Sambon har snyggat till buskraden mot grannarna och målar nu staket. Det här soffbygget han gjort blev ett större projekt än planerat så vi har tagit bort staketet som satt på altan och satt dit ett nytt.. Fortsättning följer på det så får ni snart se resultatet.

Oj, vad jag matade på nu men vissa dagar får men ju hur mycket som helst gjort och vissa ingenting. Den här dagen blev det första:) 

Nu ska jag bygga ihop bänken jag skrev om sen ta lite kväller här hemma.


Hoppas ni haft en fin dag!
kramar6 kommentarer:

 1. Ja hu, man vill verkligen tänka till ordentligt innan:)
  Ser ursnyggt ut!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Bestå är toppen! Ja man vill ju inte ha en massa onödiga hål i väggarna så det är smart att fundera både en och två gånger innan man sätter upp något. KRAM

  SvaraRadera
 3. Gillar inte heller att göra hål i väggarna, speciellt som man vet att det förmodligen blir fler än ett hål hihi ;) Snygga bilder och älskar den vackra rosa hortensian! Kram Ulrica

  SvaraRadera
 4. I målade väggar har jag inga problem att borra upp, jag målar om så ofta..men i tapetserade väggar, DÅ får jag ångest haha. Jättefint fixat, jag älskar bestå-serien, unika IKEA-möbler blir det ju ;)

  ha en fin måndag! Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har tavelångest. Därför har vi flera som står i ett hörn och bara väntar på att bli uppsatta. Håller tummarna för att vädret blir fint på dopdagen. Kram Anita

  SvaraRadera
 6. Älskar tavlan på Manhattan, vart är den ifrån??

  SvaraRadera