tisdag 26 augusti 2014

Bara höstanemon
På bordet i vardagsrummet ikväll.


Helt underbara höstanemoner som jag plockade med mig från syster idag. Hon har massor så fick norpa några:) Vill ha egna nästa år i min trädgård men fick rådet att bästa tiden att plantera dem är på våren så får vänta till dess.


Men visst är de helt ljuvliga??


Halloj, 

Såå trötta ben jag har nu! Kvällens träning blev ben och armar/axlar och det känns minsann. Men det är ju sån skön känsla den är träningsvärken som kryper inpå en. Så vet jag att jag har några muskler kvar iaf och att de har fått sig en omgång:) Så nu sitter jag i soffan och kikar på idol, ska snart gå och göra lite kvällsfika (fruktsallad för min del:)) och ropa in sambon som renoverar i tv-rummet. Väggarna fixas och sen är det takmålning och min tur att fördriva ett par kvällar där. Sakta med säkert går det alltså framåt, wihoo:) Men nu lite fikatajm.


Trevlig kväll till er!


2 kommentarer:

 1. Så vacker bukett!! Vad tränar du för nåt hemma? hantlar å sånt? Gäller att vara envis å hänga i rutinen;), själv är jag en periodare när det gäller träning, men har hållt i nu i 2 månader med löpning+styrketräning hemma. Superfint hem har du!! Hoppas du fick en trevlig kväll framför idol. kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Höstanemoner är ju bara så vackra! Nu tränar jag ett program ur Sofi Fahrmans bok Bodylicious och det passar mig bra att ha ett program att hålla fast vid. För som du säger, det gäller att vara envis:-) Det är mycket kroppen som vikt men en del hantlar också. Så varvar jag detta med pw, löpturer och bra kost. Rätt sund och bra form av träning. Kan tänka mig att det påminner om det du gör hemma:) Och du har varit jätteduktig ju!! Jag hoppas jag om två månader fortfarande är lika flitig:-)

   Heja oss!!
   Kramar fredrika

   Radera