måndag 18 augusti 2014

Bara kaffestund
Måndag, ny vecka och jag känner mig som en ny människa, tjohoo:) Men var jag tröttare än tröttast igår  när regnet stod som spön i backen nästan hela dagen så är jag desto piggare idag och solen lyser in så här på morgonen. 


Och, som vanligt;), startar vi dagen här i soffan efter frukosten intagen för mig och Wilma. Nu har vi även hämtat hit sjusovaren Elsa så nu sitter vi alla på golvet och leker. Och det här är ju så skönt tycker jag. Många har säkert skol- och dagisstart idag och jag tycker det är så skönt att inte behöva passa några tider så här på morgonen (som går över till förmiddag;)) för någon av barnen. Men snart dags att ta tag i dagen och få på barnen kläder och apropå kläder så behöver barnens höstgarderob uppdateras, nya jackor och skor så ska kika på det ikväll tror jag. 

Nu tjatar Wilma att jag ska bygga med klossarna Elsa fick i doppresent, de var populära hos syrran:)


Kram så ses vi snart igen!
7 kommentarer:

 1. hihi...va gulligt att minstingen är den som sover längst..;)
  Så fint dopet var och vad mysigt det ser ut som ni haft.. å sötisarna som sitter o ser så viktiga ut där med psalmböckerna...hihi..
  Mysigt med klossbygge i stället för dagis. å det är så härligt att läsa att du verkligen njuter och uppskattar det ♥
  Ha en fin dag!
  kram katarina

  SvaraRadera
 2. ÅÅhh låter så mysigt, saknar den tiden då man fick vara hemma med barnen och ta dagen som den kommer =) men får nöja mig med lediga måndagar nu istället och njuta till max. Åh va fin tavla jag ser där, var har du hittat den skönheten??
  Kram /Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mysigt:) Och jag försöker njuta så mycket det bara går för vet ju att det kommer en lång tid sen när man jobbar och barnen är på förskola.. Men skönt för dig att ha måndagar ledigt iaf!
   Postern är köpt från fotografiska.se

   Kramar fredrika

   Radera
 3. Här har vardagen börjat igen. Redan förra måndagen faktiskt, för mig och lilltjejen. Idag börjar stora tjejen skolan så nu är vi igång på riktigt. Jag har dock inte helt lyckats anpassa mig känner jag, speciellt inte det här med att gå och lägga mig i tid!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den här veckan förstår jag att de flesta är tillbaka i vardagen igen. Men visst är det lite svårt med rutinerna igen, det tar ett litet tag:)
   Ha en fin kväll, kramar!

   Radera
 4. Jättehärliga bilder, man vill krypa upp i din soffa!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är bra mysiga de stunderna:)
   Ha en fin kväll, kramar!

   Radera