onsdag 27 augusti 2014

Bara kaffestund

Kaffestund här i husetGodmorgon vänner,

Just nu dricks det kaffe och jag frossar mig i inspiration till nya tv-rummet. En vägg ska målas mörk men har inte bestämt mig i vilken nyans eller färgskala. Nu när jag väl bestämt mig så finns det ju en uppsjö mörka snygga färger att måla en vägg på. Spontant känns ju gråsvart mycket snygg (så kan jag "gömma" den svarta tv´n mot den väggen också;)) men har även en nyans av blått i tankarna efter att ha sett det här inlägget så får nog bli en tur till målarbutiken i stan snart.

Solen gassar som bara den också idag så är det nu värmen kommit tillbaka som vi blivit "lovade" till helgen. Skönt och mycket välkommet.

Så nu göra klart morgonbestyren och sen ta oss ut i trädgården.

Ha en fin dag alla!

4 kommentarer:

 1. Spännande att se vad det blir för färg i ert tv-rum! Jag letar inspiration i massor så mycket jag vill göra på hösten... Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Spännande!!! Många satsar ju på kalikatir nu, något du men funderar på kanske?
  Ja, sooool vill vi gäörna ha. Idag är det riktigt skönt ute för jag var ute en sväng på lunchen:))
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ja vilket underbart väder vi hade igår! Vi tog till och med en tur till badet igår eftermiddag. Jag är så sugen på att måla med Kalklitir, tycker det är så snyggt! KRAM

  SvaraRadera