fredag 1 augusti 2014

Bara lazy friday


Jag hade en skön fredagsstund vid lunch då båda tjejerna sov. Bläddrade i inredningstidningar och vek flikar där jag hittade inspiration. Och sparade ned bilder i bildbanken som jag inte vill tappa bort bland alla sidor man surfar runt i. De stunderna är ju bra sköna. Förr kunde man lägga timmar på sånt medan man nu är glad man får en liten stund då och då innan de små skatterna startar igång igen:) 


Ännu ett loppisfynd. Liten söt skål för en tia som blir en fin detalj här hemma.


Hur har ni det denna fredag?

Första augusti är det också idag och sambon har sin sista semesterdag. Vi har haft fyra jättesköna veckor där vi mest bara varit tillsammans och gjort små utflykter hela tiden. När vi varit hemma har det mest varit för att packa om och det är lite bästa semestern tycker jag. För visst kan jag tänka mig flera sådan här veckor med känns rätt bra att komma in i vardagslunken igen på måndag och ha hemmadagar framför sig med ett och annat hemmaprojekt som legat och grott i huvudet med inte blivit av. För vem har orkat hålla på när vi haft rena medelhavsvärmen. Det gäller ju att passa på att njuta då för kommer ju en hel höst då man kan fixa hur mycket som helst. Nu packar vi ihop familjen och åker till sambons syster!

Kram och ha en fin kväll!5 kommentarer:

 1. Jag vet inte hur många tidningar jag har liggandes -orörda!
  Skönt när man får dom stunderna!
  Här ligger också projekt på is vi tar semester från allt sådant nu!!!
  Ha en trevlig kväll

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Hej!!! Ja,man är glad för det lilla man får. Man vet aldrig när barnen vaknar.
  Visst gick veckorna fort? Här med. Bara swischade förbi.. Min sambo börjar med på måndag.
  Vilket fint loppisfynd. Kram Jannice

  SvaraRadera
 3. Fint loppisfynd du gjort! Här hemma har det inte blivit alls mycket gjort, vi har varit ute istället och njutit av värmen o sol.
  Jag läste "livet efter dig" så bra, ska köpa Sophies historia oxå, har du läst den? Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Jisses vilken stor basilika växt du har :) För det är väl basilika -växt den på bordet? Den verkar verkligen trivas hos er. Ha en skön å solig sista helg på er semester tillsammans. kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det basilika och än så länge är den rätt stor:) Försöker vattna den varje dag för det är doftar ju så gott i köket av denna kryddväxt:) Tack rara du!! Hoppas du har en skön helg du med, kram!

   Radera