måndag 11 augusti 2014

Bara liljor


Första liljorna fick följa med hem från Blomsterlandet igår på bra mycket länge. Det är ju så fint med sommarblommor ännu med i min trädgård är det inga blommor som blommar nu. Tänkte plantera fina höstanemon men det var bättre att plantera dem på våren än nu fick jag lära mig igår. Så får vänta till dess då.


Men de här är ju bra vackra det med. Ska klippa bort de roströda fröna för annars har vi sådana fläckar överallt. Och då doftar de inte lika starkt heller. Ett tips:)

Strax innan läggdags vid sju var det så här gulligt på golvet i vardagsrummet. Bolibompa för den stora och liggpåmage träning för den lilla:) Och den obligatoriska kuddhögen som Wilma gör i ordning i soffan (som oftast ligger på hela golvet) var på plats.


Hej på er!

Var det en regnig och ruggig förmiddag så har vi haft sommarskönt på eftermiddagen. Så vi for iväg på en fikarunda och kom hem lagom till det är dags att göra middag. Nu när tjejerna sover så fortsätter vi med altanjobb. Sambon har gjort klart staketet så nu när det vankas målning är så är även jag varmt välkommen dit ut så bäst jag gör det då:)


Kram och ha en fin kväll!

3 kommentarer:

 1. Men så söta de är där de ligger!
  Liljor är jättefina, tack för tipset om att klippa bort det där inuti, det har jag inte tänkt på att man kan göra :).
  Ha det bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. så sött kort när dom ligger på mage på golvet! ha en fin dag. kram

  SvaraRadera
 3. Så söta dom är, fint kort på dom. Försöker magträna min lille som är 3 månader denna vecka men det är de värsta han vet skriker då man lägger honom ned på mage :/ får se när det kommer va okej för honom, hoppas snart så han inte blir för bekväm. Liljor är så fina förresten, måste med köpa hem några snart. Kram

  SvaraRadera